Anda Sedang Mencara Produk? Sila Taip Nama Produk & Cari Di Sini

RANGKAIAN PRODUK MEKAR SEMILU / MEKAR SUTERA




RANGKAIAN PRODUK MEKAR SEMILU / MEKAR SUTERA



MEKAR SEMILU - SABUN MEKAR SUSU KOLAGEN


NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Sabun Susu Beras + Collagen


Isi Kandungan/Berat : 60 gram

KELEBIHAN SABUN MEKAR SUSU KOLAGEN :
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Membantu mengecutkan jerawat untuk yang kulit berminyak
✔ Membantu mencerah dan menegangkan kulit


CARA PENGGUNAAN SABUN MEKAR SUSU KOLAGEN :
1- Setiap kali ketika mandi atau ketika memerlukan.
2- Boleh juga digunakan untuk badan




SABUN MEKAR SUTRA MEKAR SEMILU


NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Sabun Susu Beras Mutiara + Collagen


Isi Kandungan/Berat : 60 gram

KELEBIHAN SABUN MEKAR SUTRA :
✔ Membantu menghilangkan jeragat, garis halus, lebam bawah mata, daki & hitam celah ketiak
✔ Menegang dan mencerahkan kulit.
✔ Anti penuaan


NOTA :
1- Pertukaran packaging kadang kala berlaku dan sah untuk semua keadaan.
2- Boleh kerat sabun jadi 4 kiub, habis pakai baru macam ini lebih hygiene.






SABUN MEKAR PROPOLIS MEKAR SEMILU


NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Sabun Propolis



SABUN PROPOLIS MENGANDUNGI ANTIBIOTIK SEMULAJADI DIANUGERAHKAN PROSES PENCIPTAANNYA KEPADA LEBIH BAGI MELINDUNGI MADU DARIPADA DIMASUKI ATAU DIJANGKITI KUMAN.
Isi Kandungan : 100 gram


KEGUNAAN SABUN MEKAR PROPOLIS :
✔ Membantu masalah jerawat, resdung, gatal-gatal badan, kesan parut kurap, kayap, campak dan lain-lain.
✔ Melembut dan mencerahkan kulit
✔ Membantu masalah ruam bayi dan masalah kulit seperti enzecma


CARA PENGGUNAAN SABUN MEKAR PROPOLIS :
1- Sental di bahagian badan atau kulit yang bermasalak.
2- Buat kali pertama sabun ini akan memberikan rasa haba untuk proses mematikan kuman dan menanggalkan sel-sel kulit mati
3- Guna ketika perlu.


NOTA :
1- Boleh kerat sabun jadi 4 kiub, habis pakai baru macam ini lebih hygiene.
2- Size sabun lebih besar dari sabun susu beras.





SABUN DELIMA MEKAR SEMILU


Isi Kandungan/Berat : 80 gram

KEGUNAAN SABUN DELIMA MEKAR SEMILU :
✔ Buah delima sebagai ejen anti oksidan
✔ Melambatkan penuaan.
✔ Mengandungi Vitamin C
✔ Membantu melembapkan dan mengelak kulit menjadi kering
✔ Mengandungi anti septik semulajadi
✔ Membantu mengatasi masalakh kulit kusam
✔ Membantu mengatasi masalah kulit jerawat, jeragat dan parut.
✔ Kulit anda akan menjadi lembut dan segar sepanjang hari.
✔ Boleh digunakan sebagai sabun badan untuk memudarkan parut2, stretch marks, jerawat atau kesan gigitan serangga


CARA PENGGUNAAN SABUN DELIMA MEKAR SEMILU :
1- Buihkan sabun delima dan cuci muka anda.
2- Bilas hingga bersih
3- Selepas itu baru gunakan Toner Zam-Zam.
4- Gunakan setiap kali ketika mandi atau ketika perlu.
5- Sesuai untuk lelaki dan wanita.




MS ROZAS SERUM 20ML MEKAR SEMILU


PERTAMA
DI MALAYSIA
SERUM 3 DALAM 1

SAMADA ANDA
A T A U
HADIAHKAN KEPADA
ORANG TERSAYANG

Isi Kandungan/Berat : 20ml

KANDUNGAN MS ROZAS SERUM :
1. Stem sel bunga ros
2. Minyak organik
3. Bunga calendula
4. Minyak buah argan organik asli
5. Minyak buah marula
6. Minyak biji anggur


KELEBIHAN & KEBAIKAN MS ROZAS SERUM (1-2 TITIK MEMADAI) :
Formula tidak melekit sesuai untuk;

Kulit (1 titis)
• Anti penuaan
• Menghilangkan bintik hitam
• Menganjal
• Menyeri & menghaluskan
• Melembap
• Memutihkan
• Anti-oksidan

Rambut (2 titis)
• Merawat rambut bercabang
• Melebatkan
• Menghitam & melembutkan
• Menguatkan folikel rambut

Kuku (1 titis)
• Mengilat secara semulajadi
• Menguatkan
• Merawat permukaan kuku (bergaris, kuning, mengelupas)


KENALI CARA MENGGUNAKAN SERUM DENGAN BETUL

1. Kulit wajah harus dibersihkan dulu dengan air pembersih agar proses penyerapan serum lebih efektif dan cepat.

2. Setelah kulit bersih,titikan MS ROZAS SERUM pada talapak tangan, kemudian dihangatkan dengan cara menggosok-gosok di telapak tangan untuk membantu memudahkan penetrasi pada kulit.

3.Usapkan ke seluruh atau sebagian kulit wajah hingga batas leher secara merata. Terutama, pada area yang biasa terlihat garis-garis penuaan.

4. Setelah serum disapu, bedak, sunblock atau krim muka boleh digunakan. Untuk kesan yang maksimum, serum sebaiknya digunakan pada waktu pagi dan petang. Pada pagi, serum digunakan untuk menjaga kulit dari persekitaran dan pada waktu petang/malam fungsinya untuk memulihkan kulit.

Jika pada waktu pagi dan petang wajah sudah diberi sentuhan serum maka waktu malam sudah memadai tanpa menggunakan krim malam. Ini kerana khasiat MS Rozas Serum boleh mnggantikan krim malam.

MS Rozas Serum sangat sesuai bagi mereka yang punya aktiviti harian yang padat




MASKER MAS MUTIARA MEKAR SEMILU


Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
Mekar SEMILU Masker Mas Mutiara Beauty Collection :
NOT131203243K

Isi Kandungan/Berat : 90 gram

FUNGSI MASKER MAS MUTIARA :
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Menyejuk dan menyerap minyak pada kulit muka
✔ Melembapkan kulit muka
✔ Menutup pori-pori
✔ Menambahkan keserian dan kecantikan kulit


KANDUNGAN MASKER MAS MUTIARA MEKAR SEMILU :
1. Diatome Bumi
2. Koalim
3. Ekstrak jagung
4. Pati jagung
5. Foil Emas
6. Serbuk mutiara
7. Vitamin C
8. Lidah buaya


CARA PENGGUNAAN MASKER MAS MUTIARA :
1- Ambil satu sudu serbuk masker (atau mengikut saiz wajah)
2- Campurkan sekali Spray Toner Zam-Zam
3- Titiskan beberapa titis air dan gaul rata di dalam bekas
4- Sapu di seluruh wajah.
5- Biarkan selama 5-10 minit dan bilas sehingga bersih.
6- Gunakan 1-2 kali seminggu.


NOTA :
Masker ni jenis serbuk. Sebenarnya tak leceh nak pakai, cuma ambik sesudu penuh dan bancuhkan dengan penyegar zam zam dalam telapak tangan. Kemudian, tepek terus ke kulit muka dan biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas. Kalau nak pakai as bedak sejuk pun boleh, kurangkan serbuk kepada separuh sudu kemudian bancuh cair jadi lah bedak sejuk.








KELEBIHAN BB CREAM WATER BASED :

✔ Sesuai untuk semua warna kulit
✔ Melindungi kulit dari sinar UV matahari yang menyebabkan bintik hitam dan jeragat tumbuh di kulit anda.
✔ Bertindak sebagai bedak asas
✔ Sesuai untuk kulit berminyak kerana ia bertindak sebagai oil control
✔ Memelihara kulit menjadikan kulit kelihatan berseri, sihat, halus lembut bak sutera.
✔ Bertindak sebagai bedak asas membuat make up nampak sempurna dan natural
✔ Membantu memperbaiki masalah kulit dan melindungi wajah dari bahan kimia produk make up
✔ Selamat digunakan di bahagian mata untuk menutup under eye circles. Just dot and blend in.


KESAN PEMAKAIAN BB CREAM WATER BASED MEKAR SEMILU :
✔ Menutup jerawat, parut jerawat, pores, wrinkles, warna kulit kusam tanpa menyumbat pores dan merosakkan kulit muka.
✔ Kulit jadi lebih sihat bila pakai dalam jangka masa yang lama.


CARA PENGGUNAAN BB CREAM WATER BASED MEKAR SEMILU :
1- Diguna pada waktu pagi semasa keluar dari rumah
2- Sapu selepas menggunakan Krim Mutiara pada keseluruhan wajah dan leher. Krim Mutiara bertindak sebagai pelembab membuatkan BB cream sesuai untuk kulit kering.
3- Tidak perlu menggunakan foundation dan krim siang tambahan
4- Biarkan krim BB kering dan kemudian boleh sapu bedak jika suka.


NOTA :
BB cream ni boleh tahan 3-4 bulan depends how often you use it. Cuma ambil skit dan dot dot ke muka dan ratakan.






KELEBIHAN KRIM MUTIARA MEKAR SEMILU :

✔ Dibuat ekslusif dari serbuk mutiara untuk merawat dan mencantikkan kulit.
✔ Menghapuskan pigmentasi kulit dan mencerah tanpa pengelupasan.
✔ Menghapuskan sel kulit mati dan menggalakkan sel baru meliputi pori-pori kulit.
✔ Mengurangkan parut di wajah yang mengubah warna kulit
✔ Membuatkan kulit anda kelihatan bertenaga
✔ Mengurangkan garis halus dan kedut
✔ Membuat kulit kelihatan baru dan cerah.
✔ Mengandungi anti penuaan dan membantu masalah kulit kering




CARA PENGGUNAAN KRIM MUTIARA MEKAR SEMILU :

1- Digunakan setelah menggunakan Toner Zam-Zam
2- Letak 5 titik di dahi, pipi kanan dan kiri, hidung dan dagu. Juga 3 bahagian leher iaitu leher kanan, leher kiri dan belakang leher. Usap krim ke atas dengan perlahan.
3- Ratakan kulit wajah dengan Krim Mutiara dan lebihkan di tempat yang bermasalah
4- Digunakan siang dan malam
5- Sesuai untuk lelaki dan wanita
6- Untuk krim mata, gunakan jari manis dan tepuk-tepuk krim mutiara dari bawah mata, mulakan dari sudut luar ke dalam.


NOTA :
Waktu malam, sebelum tidur saya akan pakai lebih sikit atas parut-parut jerawat. Kalau ada jerawat saya dot kan pada jerawat tu jadi ubat jerawat.

** This is the best part, krim mutiara boleh disapu di bahagian mata sebagai eye cream untuk kurangkan wrinkle, dark cirles, puffiness. Bagus kan? Jimat! 





PENYEGAR ZAM - ZAM DENGAN EKSTRAK MAWAR 50ML



KEGUNAAN TONER ZAM-ZAM :
✔ Untuk toner dengan extract mawar untuk menyegarkan kulit
✔ Menutup pori-pori
✔ Merawat dan menyihatkan semua jenis kulit terutamanya kulit bermasalah



CARA PENGGUNAAN TONER ZAM-ZAM MEKAR SEMILU :
1- Cuci muka dengan sabun tertentu dan bilas sehingga bersih
2- Spray toner ke wajah spray terus ke muka tanpa kapas dan tepuk-tepuk dengan 3 jari tengah dan biarkan kering



3- Setelah itu baru dilapisi dengan krim lain.






KELEBIHAN KRIM SIANG MEKAR SEMILU :
✔ Melindungi dari sinar UVA & UVB
✔ Mengawal minyak pada kulit muka
✔ Kulit lebih gebu dan cantik
✔ Bertindak sebagai bedak asas
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit


CARA PENGGUNAAN KRIM SIANG MEKAR SEMILU :
1- Diguna pada pagi ketika keluar dari rumah
2- Sapu selepas menggunakan krim mutiara pada keseluruhan wajah dan leher
3- Boleh memilih di antara BB Cream Water Based atau Krim Siang ini dan menggunakan hanya salah satu sahaja.



NOTA :
Sapu nipis je, jangan lebih-lebih. Ratakan dengan sedikit Krim Jelita jika perlu. Krim ni boleh tahan 3 bulan lebih. Walaupun anda suri rumah tak keluar rumah atau hanya duduk office tak kena sinaran matahari, kena pakai juga sun protection. Amat penting untuk cegah dari pegmentasi. Kulit akan bertambah gebu bila ada krim siang ini, jerawat pun lekas kecut.








KEGUNAAN CAPPUCINO SCRUB (LULUR) :

✔ Menanggalkan sel kulit mati
✔ Menghilangkan bintik hitam di badan
✔ Menjaga kesihatan kulit
✔ Diperbuat daripada Jojoba Scrub, Vitamin E, Ekstrak Coffee, Titanium Dioxide dan Glycerlin.


CARA PENGGUNAAN CAPPUCINO SCUB (LULUR) MEKAR SEMILU :

1- Sental di bahagian bermasalah dan celah-celah pelipat
2- Guna ketika perlu






FUNGSI LOSYEN SUSU BERAS MUTIARA MEKAR SEMILU :


✔ Sesuai untuk kulit kering

✔ Mencerah dan melembapkan kulit.

✔ Diformulasikan daripada susu beras, mutiara, glyserin, mineral oil dan Vitamin E


CARA PENGGUNAAN LOSYEN SUSU BERAS MUTIARA :


1- Digunakan pada kulit badan, lebihkan di tempat yang bermasalah.


2- Digunakan siang dan malam


3- Sesuai untuk lelaki dan wanita.











Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 3 !!


☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847Ω


Ω Instagram : RozashopII Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com Ω

Ω FB : www.facebook.com/RozaShop Ω



CASH ON DELIVERY RANGKAIAN PRODUK MEKAR SEMILU / MEKAR SUTERA ORIGINAL:


SERI KEMBANGAN,

SERDANG

UPM, MARDI

PUCHONG ( SELECTED AREA ),

BUKIT JALIL,

SERI PETALING ( SELECTED AREA ),

BANGI,

PUTRAJAYA,

KAJANG,

SEMENYIH

KUALA LUMPUR SELECTED AREA

SETIAWANGSA

SETAPAK

WANGSA MAJU

SUNGAI BESI / LAKEFIELDS

CHERAS

BANDAR TUN RAZAK

BANDAR TUN HUSSEIN ON

BALAKONG

HULU LANGAT SELECTED AREA


 






MAXXSLIM WEIGHT LOSS SUPPLEMENT



MAXX SLIM 60 CAPSULES

HARGA PROMOSI : RM82
HARGA PASARAN : RM90


SEM : RM7.20
SARAWAK PL : RM8.60
SABAH PL : RM9.30






MAXXSLIM
" KURUS CEPAT & SIHAT "

 Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat.
 Berat tidak naik biarpon berhenti makan MAXXSLIM


KEBAIKAN MAXXSLIM
 Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
 Mengawal selera makan.
 Anda akan rasa cepat kenyang.
 Lawas Pembuangan Najis.
 Perut Anda Hanya Menerima Makanan Yang Diperlukan sahaja.
 Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
 Lemak degil di bahagian perut, peha , lengan , Pinggul anda akan disingkirkan dari badan.


KESAN SAMPINGAN MAXXSLIM

⭐ tak mual
⭐ tak pening
⭐ tak cirit birit
⭐ perut tak masuk angin
⭐ jantung tak berdebar
⭐ tidak mengganggu tidur
⭐ tidak lesu



KANDUNGAN MAXXSLIM

⭐ extra green apple
⭐ extra lemon
⭐ extra ginger
⭐ extra garcinia cambogia



SIAPA BOLE MENGAMBIL MAXXSLIM

⭐ ibu menyusu
⭐ yang ade darah tinggi
⭐ kencing manis



CARA MAKAN MAXXSLIM
⭐ amik pagi sebelum makan setiap hari .




TESTIMONI MAXXSLIM WEIGHT LOSS SUPPLEMENT


















Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 3 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847Ω

Ω Instagram : RozashopII Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com Ω

Ω FB : www.facebook.com/RozaShop Ω



CASH ON DELIVERY RANGKAIAN PRODUK MAXXSLIM WEIGHT LOSS SUPPLEMENT ORIGINAL:

SERI KEMBANGAN,
SERDANG
UPM, MARDI
PUCHONG ( SELECTED AREA ),
BUKIT JALIL,
SERI PETALING ( SELECTED AREA ),
BANGI,
PUTRAJAYA,
KAJANG,
SEMENYIH
KUALA LUMPUR SELECTED AREA
SETIAWANGSA
SETAPAK
WANGSA MAJU
SUNGAI BESI / LAKEFIELDS
CHERAS
BANDAR TUN RAZAK
BANDAR TUN HUSSEIN ON
BALAKONG
HULU LANGAT SELECTED AREA



RANGKAIAN PRODUK NANO CHEMOLE RESOURCES


NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE SWEET 10ML

HARGA : RM61.50

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50





NEW PACKAGING !!

Dahulunya dikenali sebagai Shifa' Sweet

Isi Kandungan/Berat : 10ml = 300 titis



APAKAH CHEMOLE SWEET?

✎ Merupakan ekstrak 100% dari ekstrak tebu hitam.

✎ Dalam bentuk cecair untuk dititiskan di bawah lidah

✎ 1 titik Shifa Sweet = 1.5 sudu teh gula pasir biasa



SIAPAKAH YANG PATUT MAKAN CHEMOLE SWEET?

Sesuai untuk semua golongan terutama kepada yang mempunyai masalah;

✔ Hipertensi

✔ Buah Pinggang

✔ Diabetes

✔ Kanser

✔ Asma

✔ Jantung

✔ Resdung

✔ Obesiti




MEMPUNYAI KEMANISAN GULA TANPA BAHAYA GULA :

1. Gula putih atau gula pasir amat berbahaya kepada kesihatan kerana mengandungi perasa tiruan

2. Perasa tiruan ini tidak mempunyai apa-apa kelebihan kepada kesihatan kerana ia hanya menipu tubuh badan kita, dimana ia membuatkan kita fikir yang kita makan benda yang manis

3. Oleh itu kita patut beralih kepada perasa yang 100% berasaskan buah-buahan atau herba.




CHEMOLE SWEET ADALAH 100% EKSTRAK TEBU HITAM :

✎ Pertama di dunia yang menggunakan kaedah nano teknologi untuk mengekstrak tebu hitam ini

✎ Proses ini menapis keluar karbon negatif yang menyumbang ke arah penyakit kronik seperti diabetes dan hypertension

✎ Disediakan di bawah pH 5.5, sama macam manusia, oleh itu sangat sesuai untuk manusia

✎ 2.4 kali lebih manis dari Stevia




CARA-CARA MENGUNAKAN CHEMOLE SWEET :

1- 2 titik di bawah lidah sebelum tidur

2- 2 titik di bawah lidah selepas bangun tidur



Walaupun ia manis, sekiranya ada mempunyai penyakit, Chemole' Sweet ini akan terasa pahit pada mulanya, lama-kelamaan akan manis. Ini akan terjadi pada 2-3 hari permualaan anda mengamalkan Chemole' Sweet ini.








NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE VITA 20ML

HARGA : RM83.70

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50






NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Shifa' Asir


Isi Kandungan/Berat : 20ml = 600 titis

CHEMOLE VITA - MULTIVITAMIN TERBAIK :
✔ Produk terbaik untuk menambah vitamin & mineral dalam badan
✔ Gabungan buah-buahan yang menggunakan Bio Teknologi Nano untuk menghasilkan vitamin yang diperlukan oleh jantung, otak dan kelenjar di dalam badan


CIRI-CIRI & FAEDAH CHEMOLE VITA :
✔ Menambah metabolisme dalam badan
✔ Memberi makan kelenjar dalam organ-organ untuk berfungsi dengan lebih aktif
✔ Menghilangkan unsur-unsur negatif dalam plasma darah supaya sel-sel darah merah dapat mengangkut oksigen ke otak dan organ-organ lain secara efektif
✔ Membantu kelenjar yang menghasilkan dan mengaktifkan sel-sel darah putih untuk menjadi perlindungan kepada badan yang aktif dan kuat
✔ Membantu sistem penghadaman supaya tidak ada sembelit dalam usus

Tiada kesan sampingan yang negatif , hanya positif, sambil menikmati rasa buah-buahan yang lazat , ia adalah sihat dan menyediakan tenaga sebenar yang luar biasa


CARA PENGGUNAAN CHEMOLE VITA :
1- Sesuai untuk semua peringkat
2- Botol mengandungi 20 ml , bersamaan dengan 600 titis
3- 2 hingga 3 titis di bawah lidah sehari atau 2 titis ke dalam minuman
4- Tiada dos optimum disyorkan, tetapi penggunaan yang kerap adalah lebih baik.





NANO CHEMOLE RESOURCES - CRYSTAL CALLO 500GM

HARGA : RM31.80

POS
SEM : RM8.50
SARAWAK : RM11.80
SABAH : RM13.15


NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Yasmiin Sweet


Isi Kandungan/Berat : 560 gram termasuk bekas

PENGENALAN CRYSTAL CALLO :
✎ 100% ekstrak tebu hitam
✎ Dalam bentuk seperti gula pasir biasa
✎ 1 sudu Crystal Callo = 8 sudu gula biasa



CIRI - CIRI DAN FAEDAH CRYSTAL CALLO :
✔ Sangat manis (10 kali ganda dari gula biasa)
✔ Tidak dihurung semut
✔ Tahan panas
✔ Tiada kolestrol & bahan kimia
✔ Tidak mengundang penyakit merbahaya
✔ Makanan/minuman tahan lebih lama
✔ Anti septik/bakteria
✔ Semakin lama semakin manis



FUNGSI CRYSTAL CALLO :

✔ Crustal Callo tidak banyak berbeza berbanding dengan Chemole Sweet dari segi proses Teknologi BioNano

✔ Keadaan gula yang sangat berbeza daripada yang sedia ada di pasaran dan lebih baik daripada gula pasir yang ada di pasaran

✔ Jika diambil dalam kuantiti yang kecil, kalori yang diambil dianggap hampir kepada sifar




NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE HERBAL TEA 100GM

HARGA : RM42.40

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50



Isi Kandungan/Berat : 100 gram

Formulasi teh membantu kaum WANITA tetapi boleh turut dimanfaatkan oleh kaum lelaki

KELEBIHAN & KHASIAT HERBAL NANO TEA:

✔ Membaiki rahim wanita
✔ Mengeluarkan bisa angin dalam badan
✔ Membaniki sendi dan lutut
✔ Meringankan badan & menggalakkan pembakaran lemak dalam badan
✔ Mencegah jangkitan dalam rahim atau vagina
✔ Menggalakkan pembuangan air besar dan kecil
✔ Ejen antioksida yang bagus & membantu pelancaran darah
✔ Bagus untuk penghidap kencing manis
✔ Kolagen di dalam daun mulberi mampu membantu mencantikkan kulit serta menguatkan tulang



KANDUNGAN HERBAL NANO TEA:

Kandungan terbaik antaranya;
1. Daun teh mulberi
2. Daun teh hijau darjeeling
3. Teh Chrysanthemum
4. Daun misai kucing.



KENAPA KAMI MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN DAUN MULBERRY SEBAGAI BAHAN UTAMA KAMI:

✔ Mengandungi acid citric, gula & vitamin C
✔Membantu masalah cecair dalam mata yang kurang / membantu penglihatan pengguna
✔ Merawat masalah kencing tidak lawas
✔Buah mulberry boleh menggantikan khasiat kismis
✔ Membantu masalah anemia iaitu kuran darah serta mengurangkan simptom keletihan
✔ Mulberry bantu meransang cairan dalam badan. Berguna untuk kes seperti badan panas, mulut kering, kurang air dalam badan dll
✔ Menyokong saluran pencernaan (mudah menyerap & melawaskan)
✔ Berupaya membantu memperbaiki selera makan, kembung perut dan juga sembelit
✔ Melegakan simptom keletihan , sukar tidur, jantung berdebar-debar, serta lenguh dan kebas badan
✔ Meransang perpeluhan & membakar lemak
✔ Bersifat antiseptik; merawat luka luaran & dalaman
✔ Merawat asm,a batuk, busung, masalah pernafasan, kahak berlebihan, tekanan darah tinggi dan kebas badan
✔ Berupaya meransang hormon seksualiti bagi lelaki & wanita



CARA PENYEDIAAN HERBAL NANO TEA:
1- Untuk secawan nano tea bersaiz biasa, sila gunakan hanya hujung sudu teh







NANO CHEMOLE RESOURCES - KOPINANO 100GM

HARGA : RM30.00
POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50




Isi kandungan/Berat : 100 gram

INFO KOPINANO :

✔️ Kopi arabika tulen dengan aroma yang sagat menyegarkan

✔️ Dipenuhi dengan antioksidan & nutrien yang bermanfaat untuk kesihatan

✔️ Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu pembakaran lemak & meningkatkan kadar metabolisme

✔️ Mengandungi nutrien penting termasuk Riboflavin, Manganese, Potassium, Asid Pantothenic, Magnesium dan Niacin

✔️ Boleh mengurangkan risiko diebetes Tahap 2 & juga penyakit Kardiovaskular

✔️ Meningkat tahap tenaga & kurang berasa letih

✔️ Boleh melindungi dari penyakit Alzheimer & Demensia

✔️ Tidak membebankan buah pinggang menapis hasil daripada metabolisme penghadaman






NANO CHEMOLE RESOURCES - NANOMILKZ FULL CREAM 12 SACHET

HARGA : RM45.80

POS
SEM : RM8.50
SARAWAK : RM11.80
SABAH : RM13.15



Isi Kandungan/Berat : 12 sachet x 25 gram

INFO NANOMILKZ DARI NANO CHEMOLE RESOURCES :

Pelbagai khasiat utama yg anda boleh dapati antaranya :

♡ Susu kambing pertama di Malaysia yang dihasilkan menggunakan teknologi nano.
♡ 100% susu kambing asli yang dicampur dengan makanan sunnah
♡ Harga mampu milik tetapi kualiti bertaraf antarabangsa
♡ Tanpa perasa,pemanis, pewarna, kimia dan pengawet tiruan
♡ Terdapat susu khas untuk pengguna diabetes dan yang mengamalkan diet sihat
♡ Hanya 1g fat dlm 1 sachet
♡ Dihasilkan dengan kepakaran antarabangsa dan bukan formula OEM.



KELEBIHAN NANOMILKZ PENUH KRIM (FULL CREAM) :
Secara umum :

✔ Susu kambing pertama di Malaysia 100% organik dan berasaskan nano teknologi
✔ Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
✔ Mengurangkan risiko dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding susu lembu
✔ Membantu pengguna mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat
✔ Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
✔ Bersifat alkali bukan asidik
✔ Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
✔ Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
✔ Membantu mengimbangi hormon dan seksualiti untuk pengguna yang dah berkahwin
✔ Sedikit laktosa / hampir tiada laktosa
✔ Membantu penyakit berkaitan Hepatitis
✔ Ejen antioksida terbaik dengan campuran makanan sunnah



Untuk ibu hamil :
✔ Membantu memperkuat tulang ibu hamil
✔ Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi dari dalam badan
✔ Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu
✔ Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
✔ Membantu mengimbangi tekanan darah,kadar kolestrol dan bacaan gula
✔ Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
✔ Membantu membentuk kulit yang cantik untuk ibu dan bayi dari dalam perut
✔ Membantu memberi tenaga kepada ibu hamil untuk aktiviti harian



Untuk bayi 8 bulan ke atas & kanak – kanak :
✔ Membantu pembentukan tulang, memperkuat gigi serta rambut
✔ Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi
✔ Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu
✔ Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah dan bacaan gula
✔ Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
✔ Membantu mengurangkan risiko penyakit kuning dan penyakit virus lain
✔ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
✔ Memberi rangsangan kepada sel minda untuk berhubung
✔ Memberi kecerdasan dan keseimbangan kepada bayi dan kanak - kanak



BAHAN NANOMILKZ SUSU PENUH KRIM :

1. Kurma
2. Buah Tin
3. Zaitun
4. madu
5. Kismis Hitam
6. Habbatus Sauda'
7. Gangliosida - bantu perkembangan IQ
8. Vitamin A - bantu masalah penglihatan
9. Vitamin D - bantu masalah berat badan
10. Vitamin E - bantu masalah kulit
11. Vitamin B17 - anti-kanser
12. Vitamin B Complex - bantuk nutrisi







NANO CHEMOLE RESOURCES - NANOMILKZ LOW FAT 12 SACHET

HARGA : RM50.90

POS
SEM : RM8.50
SARAWAK : RM11.80
SABAH : RM13.15


Isi Kandungan/Berat : 12 sachet x 25 gram


INFO NANOMILKZ DARI NANO CHEMOLE RESOURCES :
Pelbagai khasiat utama yg anda boleh dapati antaranya :

♡ Susu kambing pertama di Malaysia yang dihasilkan menggunakan teknologi nano.
♡ 100% susu kambing asli yang dicampur dengan makanan sunnah
♡ Harga mampu milik tetapi kualiti bertaraf antarabangsa
♡ Tanpa perasa,pemanis, pewarna, kimia dan pengawet tiruan
♡ Terdapat susu khas untuk pengguna diabetes dan yang mengamalkan diet sihat
♡ Hanya 1g fat dlm 1 sachet
♡ Dihasilkan dengan kepakaran antarabangsa dan bukan formula OEM.



KELEBIHAN NANOMILKZ SUSU RENDAH LEMAK (LOW FAT MILK) :
Antara kelebihan lain anomilkzsusurendahlemak kita you alls !

✔ Mengawal kadar gula dalam darah
✔ Mengawal dan membakar lemak dalam badan
✔ Memberi rasa kenyang dan tenaga
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔ Membantu menurunkan haba badan
✔ Membentuk sel baru dalam badan
✔ Menguatkan jisim tulang,gigi dan rambut
✔ Menstabilkan paras hormon pengguna
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Membantu menambah susu ibu
✔ Kaya dengan anti oksida
✔ Membantu sistem pelawasan dan usus
✔ Membantu perkembangan IQ si manja
✔ Merawat masalah asma,migrain,insomnia,senggugut
✔ Menghasilkan kulit yang cantik dan kuku yang sihat
✔ Membantu masalah berkaitan hepatitis
✔ Kaya dengan makanan sunnah dan vitamin



BAHAN NANOMILKZ SUSU RENDAH LEMAK :
1. Kurma
2. Buah Tin
3. Zaitun
4. Madu
5. Kismis Hitam
6. Habbatus Sauda'
7. Gangliosida - bantu perkembangan IQ
8. Vitamin A - bantu masalah penglihatan
9. Vitamin D - bantu masalah berat badan
10. Vitamin E - bantu masalah kulit
11. Vitamin B17 - anti-kanser
12. Vitamin B Complex - bantuk nutrisi




NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE OMEGA COMPLEX 30 SOFTGEL

HARGA : RM159

NO GST
NO FURTHER DISC

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50




Kandungan/Berat : 30 softgel


KANDUNGAN CHEMOLE OMEGA COMPLEX :

1. Omega Kompleks 3-6-7-9-12

2. Dihasilkan dari sumber hidupan laut.



CIRI-CIRI & KELEBIHAN CHEMOLE OMEGA COMPLEX :

✔ Membubarkan kolestrol dalam badan

✔ Membantu menstabilkan kolagen

✔ Meningkatkan kadar metabolisme



CARA PENGAMBILAN CHEMOLE OMEGA COMPLEX :

1- Sebuah botol mengandungi 30 kapsul.

2- Dos yang disyorkan adalah 2 kapsul setiap hari selama dalam tempoh dua minggu pertama dan diikuti dengan satu kapsul setiap hari.


NANO CHEMOLE RESOURCES - GLIMMERZ SKIN FULL SET

HARGA : RM164.30

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50






Isi Kandungan/Berat :

1 SET GLIMMERZ SKIN MENGANDUNGI :
1. GS Smooth Soap 40g
2. GS Ink Serum 60ml
3. GS Day Cream SPF35 15g
4. GS Night Cream 15g


FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET GLIMMERZ SKIN :
1. GS Smooth Soap
✔ Menyingkirkan kotoran di wajah
✔ Menyegarkan kulit

2. GS Ink Serum
✔ Berfungsi mengecilkan liang pori
✔ Memberi kesan "glowing" kepada kulit
✔ Mempercepatkan proses memudar parut pada kulit
✔ Menghasilkan tekstur kulit yang lebih "flawless"

3. GS Day Cream SPF35
✔ Berfungsi melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Memelihara & melembap kulit
✔ Membantu mengecutkan jerawat baru
✔ Menghasilkan tekstur kulit yang lebih "flawless"


NANO CHEMOLE RESOURCES - MAGIC SCRUB 

HARGA 100GM : RM66.80

HARGA 50GM : RM44.00


POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50



Isi Kandungan/Berat : 50/100 gram

INFO MAGIC SCRUB BIONANO TECH :
Tentang magic scrub bionano tech :
Magic Scrub dihasilkan daripada ekstrak Avocado dan Jojoba melalui penggunaan teknologi bionano.

Oleh kerana molekulnya yang bersaiz nano, Magic Scrub boleh menyerap masuk ke dalam sel kulit dengan kadar yang pantas dan berupaya merawat dari dalam kulit selain daripada merawat di luar kulit.

Magic Scrub adalah skrub pelbagaiguna. Selain daripada merawat kulit muka dan badan ia juga boleh dijadikan sebagai “masker”. Ia selamat, lembut dan sesuai untuk semua jenis kulit.



KANDUNGAN MAGIC SCRUB BIONANO TECH :
Bahan aktif magic scrub :

Avocado & Jojoba

- Kaya dengan vitamin E yang membantu kesihatan, kelembutan dan kelembapan kulit
-Mengandungi pelbagai vitamin sumber daripada buah – buahan asli yang bagus untuk pemuliharaan kulit
- Sumber glutathione asli sekaligus mencerah dan membersih kulit
- Anti oksidan yang berupaya untuk mematikan sel radikal bebas pada bahagian kulit ( mencegah daripada kanser kulit )


Magic Scrub sebagai masker rambut

✔ Membaiki sel sel rambut rosak.
✔ Memelihara kesihatan rambut kerana mengandungi pelbagai vitamin sumber buah – buahan.
✔ Menghasilkan rambut yang lebih bermaya serta bersinar / mengurangkan kusam pada rambut.
✔ Membekal protein secukupnya kepada rambut kerana vitamin dalam avokado dan jojoba membantu kekuatan rambut.
✔ Memelihara kulit kepala agar kurang kelemumur / kulit kering / rambut bercabang



KELEBIHAN MAGIC SCRUB BIO NANO TECH :
✔ Membantu mencerahkan wajah dan menjadi berseri
✔ Membantu mengecilkan pori muka sepantas 3 hari
✔ Membantu menghilangkan kesan hitam pada kulit / celah badan
✔ Membantu membuang bintik hitam dan jeragat
✔ Merawat masalah kulit yang berpunca daripada resdung
✔ Membantu mengecut dan memudarkan parut jerawat dalam masa 6 hari
✔ Membantu masalah kulit seperti alergik / sirosis / gatal- gatal dll
✔ Membantu merawat luka kering / melecet / luka basah
✔ Membantu masalah bau badan akibat bakteria
✔ Menganjal dan menegangkan kulit
✔ Melembab dan membaikpulih sel kulit
✔ Boleh digunakan ketika basah dan kering
✔ Kulit terasa lebih lembut / cerah seawal penggunaan pertama kali
✔ Ia adalah selamat sekiranya tertelan kerana tiada bahan kimia merbahaya
✔ Ia selamat untuk bayi dan kanak - kanak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit



CARA PENGGUNAAN MAGIC SCRUB BIO NANO TECH :
Sebagai scrub :
1- Lembapkan kulit dan biar separa kering. Ambil skrub dan gosokkan pada kulit yang bermasalah
2- Bilas dengan air mineral sehingga bersih (kulit terasa lembut dan cerah)
3- Boleh digunakan sekerap yang mungkin kerana tidak mengandungi bahan kimia (menghakis kulit)

Sebagai masker :
1- Campurkan 2 sudu kecil skrub dengan beberapa titis air mineral.
2- Sapu dan ratakan pada kulit yang bermasalah.
3- Biarkan selama 15 ke 30 minit atau semalaman waktu tidur.
4- Kulit menjadi lembut, pori-pori semakin halus, cerah serta kesan berseri

Sebagai masker rambut :
1- Basahkan bahagian rambut yang ingin dirawat.
2- Ambil sebahagian skrub dan basahkan dengan air. Sukatan air hendaklah lebih daripada skrub.
3- Boleh juga menggantikan minyak zaitun sebagai cecair sebatian.
4- Lumurkan masker kepada bahagian rambut dan biarkan selama 30 minit ke 1 jam .
5- Bilas rambut anda sehingga bersih.
6- Boleh dilakukan sekerap mungkin mengikut keperluan. Sesuai untuk semua peringkat umur.






NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE LAVISH SCRUB 120GM

HARGA : RM94.30

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50



Isi Kandungan/Berat : 120 gram (berat bersih 100g)


KELEBIHAN LAVISHSKINZ SCRUB :

✔ Gabungan ekstrak strawberi,jojoba,avocado & derma gandum 100% organik.
✔ Membantu melembut & melembapkan kulit.
✔ Membantu mengecilkan pori & mengawal minyak pada kulit.
✔ Membantu mengecutkan jerawat seawal 7 hari.
✔ Menyingkirkan whitehead/blackhead/sel kulit mati secara lembut.
✔ Membantu menghasilkan tona warna & kecerahan kulit yg sekata.
✔ Menghasilkan ‘glowing effect’ pada kulit.
✔ Membantu masalah kulit sprt enzecma, panau, psirosis, alergik, hama, kering, berkerak & kasar.
✔ Membantu mengurangkan kesan hitam di celahan badan & kawasan intim.
✔ Menyingkirkan radikal bebas daripada dalam darah & kulit.
✔ Membantu menganjalkan kulit & membentuk kolagen dari dalam kulit.
✔ Membantu membaikpulih kulit melecet/ruam pada bayi & dewasa.
✔ Selamat untuk bayi / kanak – kanak.
✔ Sangat bagus menggantikan bedak talkum.
✔ Membantu detoks lapisan kulit,matikan virus hama pada kulit & darah sekaligus mengurangkan gejala resdung / jerawat akibat virus.
✔ Membantu masalah bau badan akibat bakteria/virus dalam udara.
✔ Boleh digunakan setiaap hari sebagai pembersih (cleanser). Jimat tak perlu sabun lain.
✔ Tanpa paraben, sulphate, mineral oil, dan bahan kimia terlarang.







NANO CHEMOLE RESOURCES - LAVISH RETINOL CREAM 15GM

HARGA : RM111.30

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50



KELEBIHAN RETINOL CREAM


Retinol daripada mulberi 

1.Kaya dengan vitamin E,C,B1-B17 untuk kesihatan & kecantikan kulit.

2. Membantu menyingkirkan virus pada lapisan kulit paling dalam & luar.

3.Membantu mencerahkan kulit mengikut kesesuaian badan masing2.

4.Mulberi mengandungi antosianin,sejenis antioksida yang lebih kuat daripada
antioksidan dalam buah lain. Berupaya untuk melindungi kulit daripada kesan
radikal bebas & memperkuat sistem kekebalan tubuh.

5.Membantu mengurang / memudarkan bintik gelap pada kulit.

6.Membentuk sel baru dgn lebih cepat sekaligus meremajakan kulit.

7.Bantu pelihara kelembapan kulit dgn membentuk lapisan perlindungan atas kulit
bagi mengelakkan air tersejat keluar.

8.Sangat sesuai untuk kulit sensitif kerana vitamin dlm mulberi menjadi sumber
keseimbangan vitamin pada kulit.

9. Membentu kulit yang sihat,bersinar & lembut dgn vitamin & khasiat arbutin dlm mulberi.


Ekstrak rosehips
1.Membantu mengurangkan kedutan pada kulit.
2.Bantu memudarkan parut / luka akibat terbakar / melecet.
3.Membantu kulit lebih tegang & anjal.
4. Membantu mengurangkan eyebag / lingkaran gelap bawah mata.
5. Membantu menutup pori sekaligus mengawal pengeluaran minyak berlebihan.
6.Sifat antioksida / antiradang rosehips membantu mengecutkan jerawat baru & lama.
7. Kaya dgn omega 3,6,9 untuk bantu baiki & bina sel kulit baru.
8. Kaya dgn vitamin E bantu lindungi sel daripada rosak kerana uv rays.


Ekstrak grapeseeds

1.Mengandungi antioksidan & bersifat anti radang,membantu dalam mengecutkan jerawat baru & lama.

Turut mengandungi linoleic asid yang membantu untuk pembentukan kulit yang sihat.
2.Menutup pori / sel-sel kulit.Astringent dalam grapeseed membantu merapat/menutup pori-pori
sekaligus menghalang pori tersumbat yang menyumbang kepada punca jerawat.

3. Membantu mengurang / menghilangkan lingkaran gelap bawah mata / eyebag secara natural.

4. Minyak dlm grapeseed sangat sesuai untuk kulit sensitif & berfungsi sebagai antara pelembap
terbaik tanpa menyumbatkan pori – pori sekaligus membantu merawat masalah2 seperti kulit nipis
kerana kimia bahaya / kulit gelap akibat kimia bahaya & jerawat.

5. Proses kedutan kulit dapat diperlahankan jika digunakan konsisten setiap hari & membaikpulih
keanjalan kulit.


Argan Oil
1. Vitamin A & E dlm argan oil bantu mengurangkan garis halus & memelihara kelembapan.

2. Penggunaan yang kerap membantu menyingkirkan sel kulit mati & mengurangkan kedutan pada kulit serta menghasilkan kulit wajah yang lebih muda.

3.Argan oil terbukti membantu mengurangkan / mengawal sebum minyak terutama pada kulit yang mudah berminyak.

4. Kandungan linoleic acid yang tinggi membantu mengurangkan radang yang berpunca daripada jerawat,ruam,virus,jangkitan pada kulit & gigitan serangga
serta membantu membaikpulih sel kulit yang rosak.




NANO CHEMOLE RESOURCES - CHEMOLE BALM 60GM

HARGA: RM66.80

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50


Isi Kandungan/Berat : 50 gram

✘ Pening dengan masalah sinus anda ?
✘ Tak tahan bangun setiap pagi bersin/ air hidung keluar nonstop ?
✘ Terpaksa menahan selera untuk mengambil seafood kerana alahan ?
✘ Sukar solat kerana sakit sendi ? sering menggigil kerana ligamen tidak kuat ?
✘ Susah berlaku pengurangan inch loss utk lemak anda ?
✘ Sebahagian saraf ibu ayah lumpuh ?
✘ Bisa/ gatal/ sakit digigit serangga merimaskan ?
✘ Ingin membantu kawan / saudara / keluarga di sambil menjana pendapatan bersama kami ?
✘ Tak perlu makan dan hanya SAPU sahaja !



MENGENAI MAGIC BALM NANO TECH :

✔ Magic Balm adalah terapi aromatik yang mempunyai sifat menenangkan.
✔ Ia adalah antioksidan yang kuat, boleh meneutralkan spesies oksigen reaktif.
Ia mengandungi ciri-ciri yang bertindak sebagai anti-radang semulajadi yang membantu melegakan keadaan menyakitkan.
✔ Magic Balm adalah balm antiseptik yang menawarkan ciri-ciri antibakteria, antifangus dan antivirus.
✔ Balm serbaguna atau ‘ magic balm ‘ boleh digunakan untuk pelbagai masalah seperti sinus, migrain, lenguh badan, simptom yang berkaitan sendi dan majoriti simptom yang dihadapi kerana ia bertindak jauh ke dalam salur darah dan bertindak dengan pantas .
✔ Bertindak seawal 5 minit !


Balm serbaguna bantu masalah anda !!
✔ Resdung sehingga setiap pagi bangun dan bersin dengan teruk
✔ Sakit kepala sehingga menyebabkan anda tidak fokus
✔ Mempunyai masalah insomnia ( sukar tidur ) sehingga lesu
✔ Selsema, hidung tersumbat dan tidak boleh bernafas dengan baik
✔ Batuk yang menyebabkan anda sakit dada, dada ketat dan kejang urat.
✔ Tidak tahan digigit serangga sehingga menyebabkan bengkak dan kegatalan / bisa.
✔ Sukar solat / bergerak akibat sakit sendi. Lemah kerana lenguh dan tidak aktif. Sering mengadu sakit pinggang.
✔ Selulit berselirat/ lemak susah nak pecah/ ukur lilit pinggang besar
✔ Saraf lumpuh menyebabkan anda sukar bergerak.



KANDUNGAN MAGIC BALM NANO TECH :
1. Menthol crystal
2. Camphor
3. Salicylic acid
4. Acetyl benzoic
5. Paraffin
6. Cethyl
7. Minyak kayu aras



KELEBIHAN MAGIC BALM NANO TECH :

✔ Mengurangkan sinus/resdung/bersin/hidung tersumbat/hingus meleleh setiap pagi.
✔ Menenangkan dan membantu tidur malam dengan lena.
✔ Mengembangkan salur darah ketika batuk dan mampu mengurangkan sakit dada/dada ketat/sukar bernafas.
✔ Melegakan bahagian yang sakit apabila digigit oleh serangga berbisa/gatal/. Bengkak akibat gigitan serangga juga akan surut dengan pantas kerana magic balm bersifat anti radang dan anti fungus.
✔ Menyokong bahagian yang sukar/sakit ketika solat atau melakukan aktiviti seharian ( lutut, sendi, ligamen,pinggang, tapak kaki )
✔ Memecah dan mengurangkan saiz/ ukuran inci pada pinggang, mengurangkan selulit serta membakar lemak dari dalam.
✔ Merangsang saraf yang lumpuh untuk bertindak balas dan mampu bergerak dengan izin-NYA.



CARA PENGGUNAAN MAGIC BALM NANO TECH :

Untuk sinus / bersin / gatal – gatal :
1- Ambil 1 batang cotton bud dan calitkan hujung cotton bud dengan SEDIKIT magic balm.
2- Masukkan bahagian cotton bud yang bercalit magic balm dan perlahan – lahan oleskan ke dalam dinding hidung (akan rasa berangin buat sementara waktu)
3- Biarkan balm diserap dan bernafas seperti biasa.
4- Jika sekiranya selepas sapuan balm anda akan menjadi lebih bersin / air sinus keluar meleleh tanpa henti / lebih gatal itu itu adalah normal kerana itu adalah proses rawatan. Jika simptom berlarutan sila rujuk HQ untuk keterangan.


Untuk segala jenis simptom yang lain
1- Sapukan balm pada bahagian yang bermasalah, biarkan sehingga balm diserap.
2- Bagi pengguna yang menggunakan balm untuk hilang selulit / pecah lemak dan berkaitan dengannya, digalakkan untuk minum air sekerap yang mungkin.
3- Kurangkan pengambilan air gas / makanan berminyak untuk kesan lebih cepat.
4- Jika simptom lebih sakit ( bertindak balas untuk beberapa minit itu adalah normal. Jika berlarutan sila rujuk HQ
5- Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan kanak-kanak





NANO CHEMOLE RESOURCES - EXTRA VIRGIN OIL 90MLL

HARGA: RM42.40

POS
SEM : RM7.20
SARAWAK : RM9.85
SABAH : RM10.50










Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 3 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847Ω

Ω Instagram : RozashopII Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com Ω

Ω FB : www.facebook.com/RozaShop Ω



CASH ON DELIVERY RANGKAIAN PRODUK NANO CHEMOLE RESOURCES ORIGINAL:

SERI KEMBANGAN,
SERDANG
UPM, MARDI
PUCHONG ( SELECTED AREA ),
BUKIT JALIL,
SERI PETALING ( SELECTED AREA ),
BANGI,
PUTRAJAYA,
KAJANG,
SEMENYIH
KUALA LUMPUR SELECTED AREA
SETIAWANGSA
SETAPAK
WANGSA MAJU
SUNGAI BESI / LAKEFIELDS
CHERAS
BANDAR TUN RAZAK
BANDAR TUN HUSSEIN ON
BALAKONG
HULU LANGAT SELECTED AREA







Roza Shop. Powered by Blogger.

JANGAN RAGU-RAGU BERURUSAN DENGAN KAMI

My photo

Roza Shop ialah sebuah syarikat yang telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM). Kami menjual pelbagai produk kecantikkan, kesihatan dan pelansingan dengan harga yang berpatutan dan murah daripada harga pasaran. Jika berminat boleh hubungi saya di www.facebook.com/RozaShop atau call/sms/whtsap di 016-6867847 / email: roszaihams@gmail.com

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...