Facebook

Monday, 26 January 2015

SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE 4 IN 1


SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

HARGA PASARAN : RM 85
HARGA KAMI : RM 80


POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5
Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω

Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------



CLEANSING GEL - 60ML




FUNGSI CLEANSING GEL SYMA ADVANCE

Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.
Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.









CARA PEMAKAIAN CLEANSING GEL SYMA ADVANCE


Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering.
Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner.
_________________________________________







MIRACLE TONER - 30ML







FUNGSI MIRACLE TONER

Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah.
Sesuai untuk semua jenis kulit.


CARA PEMAKAIAN MIRACLE TONER

Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas.
Tekap pada wajah dengan lembut.
Biarkan kering.
Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.

___________________________________________________


SILKY SMOOTH BB CREAM WITH SPF 35 - 5g







CARA PEMAKAIAN SILKY SMOOTH BB CREAM

Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.



________________________________________________


ADVANCE BEAUTY CREAM - 5gm


FUNGSI ADVANCE BEAUTY CREAM

Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur.
Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya.



CARA PEMAKAIAN ADVANCE BEAUTY CREAM

Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner.
Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.


===============================================================

Thursday, 22 January 2015

RANGKAIAN PRODUK FZ'S COSMETIC


FZ'S GLUTA CELL 8 30 TABLET / BOX

HARGA PASARAN : RM 99.90

HARGA KAMI :
1 BOX RM 90
2 BOX RM 170
3 BOX RM 240


POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5 

CELL 8 ialah produk tablet kunyah anti penuaan generasi baru. 


Khasiat pengambilan CELL 8:

1.Meningkat immunisasi badan dan kesihatan

2.Kandungan Satria Glutathione yang membantu menyah toksin dalam badan

3.Meneutralkan free radikal dari pencemaran asap, bahan kimia, makanan, stress, cahaya matahari dan banyak lagi

4.Kaya dengan OPC dari Grape Seed Extract yang berfungsi seperti "Face lift" semulajadi
OPC dari Grape Seed Extract boleh mengurangkan penghasilan melenin yang menyebabkan kulit gelap

5.Hydrolized kolagen membantu menghilangkan garis halus, menganjalkan dan melembabkan kulit serta memulihkan masalah kulit


Kesan pengambilan CELL 8 pada kulit:

Kulit lebih anjal, halus dan cerah (70%)

Tona kulit seluruh badan menjadi sekata dan bermaya (60-85%)

Parut di muka dan seluruh badan menjadi lebih pudar sehingga (80%)

Jerawat dan masalah kulit akan pulih 10-14 hari

Kesan yang hebat untuk mereka yang mengidap Enzema (90%)

Liang roma mengecil (80%)

Kulit pada bahagian tumit menjadi lebih halus (10-15 hari)

Bahagian bawah lengan, tengkuk, celah dalam peha menjadi lebih cerah sekata (20–30 hari)


Kesan CELL 8 pada kesihatan:

Tidak mudah mendapat penyakit

Badan terasa lebih bertenaga dan cergas

Amat baik sebagai ajen detox kepada perokok

Mengelak dari pelbagai penyakit berbahaya

 _______________________________________________________________


FZ'S GLUTA CELL 9 50GM


HARGA PASARAN : RM 89.90
HARGA KAMI :
1 BOX RM 80
2 BOX RM 150
3 BOX RM 200


POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5


Keistimewaan Cell 9 ialah:
  • Sesuai untuk lelaki & wanita
  • Wanita hamil
  • Merawat jerawat & jeragat
  • Wajah berseri tanpa suntikan
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencegah kedutan & kekenduran pada muka
  • Merawat Ekzema
  • Merawat parut
  • Kesan pencerahan yang menakjubkan
  • Meningkatkan daya tahanan badan
  • Rambut & kuku menjadi lebih sihat
  • Kulit lebih anjal, lembap dan halus
  • Gigi menjadi lebih putih

CARA PENGGUNAAN

Guna sudu yang disediakan dan boleh terus letak dalam mulut. Ianya akan larut dengan sendiri. Diwajibkan untuk meminum air kosong 1.5 liter sekurang-kurangnya 2 botol sehari.
KANDUNGAN

Pure collagen, pearl extract, sakura extract, strawberry stem cell.


Maklumat Nutrisi
Saiz Hidangan: 1 sudu (60mg)
Calories140
Total Fat0g
Sugar0.25g
Cholestrol0g
Protein3.4g
Carbohydrate20.1mg
Vitamin A (10%)Vitamin C (10%)
Calcium (20%)Iron (0%)
Vitamin D (25%)


_______________________________________________________________


CINNAMON REPAIR SOAP

HARGA PASARAN : RM 10.90

HARGA KAMI : RM 10

TIDAK TERMASUK KOS POS



Sabun yang terdiri daripada adunan pati kayu manis, ekstrak kunyit, madu dan minyak kelapa dara yang diformulasikan sebagai sabun untuk merawat kulit wajah yang bermasalah, dapat membantu mencerahkan wajah, melembapkan serta menjadikan kulit lebih halus dan gebu tanpa pengelupasan.

Sabun ini juga dapat menghilangkan jerawat dan jeragat, mengurangkan lebihan minyak, menghilangkan kegatalan pada wajah akibat resdung, memudarkan parut jerawat atau parut ringan yang mengakibatkan cela pada kulit wajah. Sabun ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.


_______________________________________________________________

FZ'S LOSYEN PANAS ISTIMEWA 100ML


HARGA PASARAN : RM 24.90

HARGA KAMI : RM 21.00


TIDAK TERMASUK KOS POS 



Krim panas pelbagai guna sesuai untuk urutan seluruh badan sama ada sapuan di perut, sendi dan otot. Sesuai untuk ibu selepas bersalin dan boleh digunakan sekerap yang mungkin. Ianya tidak berminyak dan mudah meresap. Kegunaan luaran sahaja. Untuk kesan yang lebih baik, hendaklah digunakan bersama Cellusoft dan perbanyakkan minum air mineral setiap hari.



______________________________________________________________




CELLUSOFT 100 KAPSUL



HARGA PASARAN : RM 31.00

HARGA KAMI :

RM 31 / BOTOL
RM 60 - 2 BOTOL


POS:

SEM PERCUMA

SS RM 5

 Bilangan kapsul ialah 100 biji.

Cellusoft adalah penyelesaian secara sihat dan teratur untuk mengatasi masalah berat badan, perut buncit dan selulit TANPA memberi kesan sampingan kepada pengguna. Cellusoft sesuai untuk lelaki dan wanita kecuali wanita yang mengandung serta kanak-kanak. Ia juga bagus untuk wanita selepas bersalin. Cellusoft telah terbukti berjaya menurunkan berat badan sehingga mampu memberikan kepuasan dan keyakinan.

Keistimewaan Cellusoft antaranya ialah
  • Membantu menurunkan berat badan
  • Mengempiskan perut
  • Menyingkirkan lemak dalam badan secara menyeluruh di perut, lengan, punggung dan peha melalui system perpeluhan dan pembuangan air kecil
  • Mengawal selera makan
  • Merasa kenyang dan membekal tenaga yang berpanjangan
  • Membantu mencuci usus besar dan kecil
  • Mengawal masalah penghadaman dan pembuangan
  • Mengatasi masalah sembelit
CARA MAKAN
6 kapsul sebelum pukul 6 petang iaitu sebelum makan malam (WAJIB minum air masak iaitu minimum perlu minum sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari dengan cara minum botol 1.5liter sebanyak 2 botol. Kalau lebih lagi bagus). Selepas 3 bulan, hanya perlu ambil 2 hingga 3 kali seminggu untuk ‘maintanance’. 
*Untuk pengidap penyakit darah tinggi atau ibu menyusukan anak, boleh mengambil 3 biji kapsul sahaja.

FAQ ( FREQUENTLY ASKED QUESTION )

1. ADAKAH PRODUK INI SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR?
Sudah tentu produk ini tidak sesuai untuk kanak-kanak. Namun, produk ini sesuai diamalkan untuk pengguna berumur 15 tahun dan ke atas.

2. BOLEHKAH PENGGUNA WANITA MENGAMBIL PRODUK CELLUSOFT INI KETIKA DATANG BULAN ATAU HAID?
Sudah tentu boleh. Produk ini tidak akan memberikan sebarang kesan sampingan kepada wanita yang datang bulan atau haid. Maka, mereka boleh mengambil produk ini pada bila-bila masa sahaja. Ini adalah kerana ramuan yang digunakan dalam produk ini adalah herba-herba yang semulajadi sahaja tanpa sebarang bahan kimia atau sintetik.

3. BERAPAKAH BOTOL PRODUK INI YANG HARUS DIAMALKAN UNTUK MENDAPAT KESANNYA?
Tidak menentu. Biasanya, pengguna kita akan dapat kesannya dalam masa seminggu, namun ia bergantung pada setiap individu yang mengamalkannya kerana setiap individu mempunyai tahap kesihatan dan kadar metabolisme badan yang berbeza-beza. Ia juga bergantung pada berapa banyak air masak yang diambil setiap hari. Di sini, kami mewajibkan pengguna untuk mengambil air masak sekurang-kurangnya 3000ml. Namun, pengamalan yang berterusan adalah digalakkan bagi mengekalkan bentuk badan yang ideal.

4. APAKAH KESAN SELEPAS PENGAMBILAN PRODUK INI?
Kesan-kesannya berlainan mengikut taraf sistem individu. Kebanyakkan pengguna akan mengalami perpeluhan dan juga pembuangan air kecil yang kerap. Ini adalah kesan daripada mengambil pil-pil Cellusoft yang membantu melancarkan pembuangan toksin dan lemak yang berlebihan dari badan. Namun, pengguna seharusnya meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter untuk memastikan produk ini berkesan dalam badan.

5. ADAKAH PRODUK INI SELAMAT DI AMBIL UNTUK PENGGUNA YANG MENGALAMI SEBARANG PENYAKIT YANG SERIUS ATAU TIDAK SERIUS?

Ya. Ia adalah selamat untuk semua pengguna. Namun, jika pengguna menghidapi penyakit darah tinggi atau ibu menyusukan anak, pengguna boleh mengambil Cellusoft ini dengan mengambil 3 kapsul sahaja. Jika pengguna mengalami situasi selain dari yang dinyatakan, mereka boleh mengambil 6 biji kapsul seperti biasa.

6. ADAKAH PRODUK INI MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN?
Tidak. Produk ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan jika diambil. Ia amat selamat untuk dimakan kerana kandungannya yang terdiri dari herba-herba dan bahan-bahan semulajadi yang tidak akan mendatangkan kemudaratan pada masa-masa akan datang.

7. APAKAH RAMUAN UTAMA CELLUSOFT?
Setiap 400g kapsul Cellusoft mengandungi Zinggiber Officanale, Fructus Tamarindi Pulpa, Folium Cassia Augustifolia, Folium Cassia Alata, dan Semen Nigella Sativa.

8. ADAKAH PRODUK INI SELAMAT UNTUK DIAMBIL OLEH WANITA MENGANDUNG?
Produk ini adalah dilarang untuk diambil oleh wanita mengandung. Ini adalah kerana wanita mengandung memerlukan zat dan protein yang secukupnya. Walaupun produk ini mengandungi herba-herba semulajadi, namun produk ini adalah bertujuan untuk menurunkan berat badan pengguna dan amatlah tidak sesuai untuk wanita mengandung. Namun, pengguna boleh mengambil produk ini setelah bersalin nanti untuk mendapatkan berat badan yang ideal kembali.

9. ADAKAH PENGGUNA PERLU BERLAPAR ATAU BERPANTANG MAKAN JIKA MENGAMALKAN PRODUK INI?
Tidak. Pengguna tidak perlu berlapar atau berpantang makan jika pengguna mengamalkan produk ini. Namun, harus ditekankan bahawa pengguna diwajibkan untuk meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari. Ini adalah untuk memastikan proses pembuangan toksik dan lemak dalam badan berjalan lancar dan berkesan.

10. BAGAIMANAKAH CARA-CARA YANG BETUL UNTUK MENGAMBIL CELLUSOFT?
Cellusoft sehari kena ambil 6 biji sebelum makan malam, sebaik-baiknya pada pukul 6 atau 7 petang. Selepas ambil Cellusoft, WAJIB MINUM AIR MINERAL 1500ML 2 @ 3 BOTOL sehari sebab penurunan berat keluar melalui pembuangan air kecil. Sifirnya:
6 biji
6 petang
2 @ 3 botol air mineral 1500ML sehari

11. BAGAIMANAKAH PENGAMBILAN CELLUSOFT SEMASA BULAN PUASA?
Semasa berpuasa, ambil Cellusoft 6 kapsul selepas berbuka iaitu selepas minum air atau makan kuih. Sebelum makan nasi ambil 6 kapsul Cellusoft dan terus minum air yang disarankan sekurang-kurangnya habiskan 1500ml iaitu satu botol besar sampai sahur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω

Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com

Wednesday, 21 January 2015

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER
30 KAPSUL

HARGA PASARAN : RM 180
HARGA PROMOSI SEKARANG : RM 150

POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5
 
 
[ APA ITU INAYAH ADVANCED ]


Inayah Advanced ialah improvised dr inayah BB iaitu add on ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat! Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus.

▶Suplement pertama di Malaysia untuk WHITENING + SLIMMING
✔ ADA KKM
✔ ADA GMP
✔ CONFIRM HALAL
✔ BUATAN MUSLIM
✔ Terbukti dengan lebih 1000 testimoni dari pengguna
✅ Bukan cakap kosong, tengok bukti di ruangan testimoni
Kesan seawal 7 hari !!! Produk terjual lebih dari 80 ribu box sepanjang 12 bulan di pasarkan dan mempunyai ribuan testimoni berjaya
Ini kerana produk yang kami ketengahkan adalah yang terbaik dan terulung dari segi teknologi dan kualiti pembuatan produk. .
✔30BIJI (SEBULAN)


Inayah Advanced ialah improvised dr inayah BB iaitu add on ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat! Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus.
Add on ramuan baru mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.
Utk boost kurus dan utk boost lg cepat bg kulit cantik
Harga jualan rm180.. Now promo rm150 sahaja!!
=======================
Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER
## Kami bukan omong kosong.. auta dengan hanya memberikan kelebihan panjang lebar tapi kesan nya hampeh dan ramuan yang tidak jelas.
1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN – yg pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon na. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!


KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan


2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN – supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!


KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal


3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE –TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.


KELEBIHAN MILK THISTLE
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E


4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L – GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.


KELEBIHAN L GLUTHATHIONE
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu
2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit


CARA PEMAKANAN:
1 botol mengandungi 30 biji.
Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja.
Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj


JANGAN TUNGGU LAGI ! JOM UPGRADE SUPLEMENT ANDA KEPADA INAYAH BEAUTY BOOSTER – SUPPLEMENT LENGKAP 2014 UNTUK CANTIK, SIHAT DAN LANGSING.

TESTIMONI INAYAH ADVANCED : 
 





--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω

Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com
 

Friday, 9 January 2015

DERMANIC TRANSCAPE 250MG 30 KAPSUL



 
DERMANIC TRANSCAPE 250MG
30 KAPSUL


HARGA PASARAN : RM 100
HARGA KAMI :


1 BOTOL : RM 70
2 BOTOL : RM 130


POS :
SEM FREE
SS RM 5 


Ramai yang dah tau tentang penggunaan product yang berasaskan suntikan dapat memberikan effect dan kesan yang ketara sebab ianya terus ke dalam saluran darah dan bertindak dengan lebih cepat dan kesan yang menakjubka!! Kini menjadi fenomena di Malaysia dan seluruh dunia ramai yang inginkan kulit yang putih bersih tanpa kesan parut dan glowing dengan kesan yang cepat mudah dan selamat!

________________________________


Kenapa Korang Kena Pilih Dermanic Transcaps 250mg ?
➡ 100% Pure Tranexamic Acid
➡ 250MG Originally From Europe
➡ VIP Grade & Profesional Trans from Cosmetic & Surgery Doctor
➡ Main Purpose For Skin Whitening
➡ FDA Approved !
➡ The Most Powerful Spot Corrector
➡ Fading Pimples , Acne Scar , Red Marks , Dark Spot
➡ Whiten Skin To Maximum !
➡ Highly Recommended To Eczema Patient

________________________________

Apa Tu Dermanic Transcaps ?


Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia.
Walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk korang ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji .
Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan .
Tranexamic Acid nih digunakan secara meluas oleh hospital dan rumah sakit dalam tujuan mereka membekukan darah pesakit .
Kebiasaannya , wanita selepas bersalin akan diberi terapi tranexamic untuk menghentikan darah
Formula produk ini menggunakan tranexamic acid mampu memutihkan kulit menjadi lebih Pinkish & Gebu....
Ia juga berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit .
___________________________________

Kelebihan Dermanic Transcaps :

Memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu
Menghilangkan parut
Menghilangkan jeragat
Mengatasi masalah jerawat serius
Menghaluskan kulit
Menghalang penghasilan melanin kulit
Menutup liang pori muka
__________________________________

Cara Pengambilan dermanic transcape :

1. Ada ambil Injection Dermanic Trans-Inject seminggu sekali.
Amik 1 biji sehari pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur.

2. Kapsul sahaja tanpa injection Tranexamic.
For those yang ada jerawat teruk
Amalkan 2 biji pagi selepas sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur. (Recommended)

3. Ada amalkan supplement lain.
Amalkan 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur.
Noted :
Boleh kurangkan dos if korang dah puas ati dengan hasil...
Kurangkan dos kepada 1 atau 2 biji sehari atau sebiji sehari bergantung pada hasil kulit yang anda inginkan.
Pengambilan maksimum 4 biji sehari.
Rawatan untuk 6 Bulan sahaja.
Korang disarankan detox dulu dalam 7 hari sebelum ambil dermanic.. Buang toxin dalam badan.. Lepas dah ambil supplement jangan detox lagi.. Nanti habis sumer.. Detox membantu kadar penyerapan yang optima.

4. Selain itu, Dermanic Transcaps juga boleh disapu pada kulit.
Cara 1: Campur serbuk Transcaps 250mg dalam product skincare
Campur serbuk Transcap 250mg dalam product skincare and apply directly on skin.

Cara 2: Mask
Sesuai dilakukan pada waktu malam.
Lepas basuh muka tidak perlu bilas.
Ambil serbuk Transcaps 250mg, sapu pada muka sampai meresap di kulit.
Biarkan dan bilas selepas 15 ke 20 minit.

Cara 3: Campur Dengan Pencuci Muka
Campur sedikit serbuk Transcaps 250mg dalam cleanser.


TESTIMONI DERMANIC TRANSCAPE








Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!


☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω
Ω Instagram :Rozashopii Ω
Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com

Friday, 21 November 2014

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ML

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ML



HARGA KAMI : RM 75.00


POS :
SEM PERCUMA
SS ADD RM 5





Ia keluaran bumiputera Islam, ia halal, selamat dan berkesan.


Ia bukan deodorant !


Ia bukan perfume !


Ia adalah MASTER ODOURLESS.


Ia meneutralkan bau badan anda.

Ia merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat.

Ia menghilangkan masalah bau ketiak, bau kaki dan keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat !
Adakah anda juga mengalami perkara seperti ini juga ?


ANDA TERBELENGGU DENGAN MASALAH SEBEGINI ?


Tekanan perasaan kerana masalah ketiak dan kaki berbau tidak pernah lesap.
Hilang keyakinan diri dan telah mengganggu prestasi kerja serta hubungan sosial anda.
Pernah terfikir sanggup untuk lakukan pembedahan kelenjar kerana dah tak tahan dengan masalah bau badan.
Hubungan dengan si dia semakin renggang.
Rasa rendah diri kerana masalah ini sering menjadi buah mulut orang di sekeliling.
Pernah orang sekeliling berubah muka bila berdampingan dengan anda.
Sudah letih mencari cara terbaik untuk hilangkan terus bau terutama di ketiak dan kaki.
Anda kerap memikirkan tentang apa pandangan bos dan pelanggan anda tentang bau badan anda.
Anda terpaksa membawa pakaian salin lebih dan membawa deodorant ke hulu ke hilir.
Anda hanya mampu memendam rasa tentang permasalahan ini.





Jika anda teruskan membaca perkongsian saya di laman web ini sampai habis, anda boleh…



Hilangkan masalah bau badan dengan pantas tanpa guna bahan kimia penyebab kanser.
Anda akan merasa segar, kering & bebas bau badan sepanjang hari.
Keyakinan diri anda meningkat dan tidak risau lagi untuk jumpa orang ramai.
Tiada lagi perasaan malu kerana anda telah bebas dari masalah bau badan.
Anda tidak risau lagi walaupun terpaksa berjalan di tengah panas dan kemudian masuk dalam office.
Tidur malam anda lebih tenang, tidak perlu lagi menggunakan deodorant sebelum tidur.
Hubungan suami isteri lebih intim kerana tiada gangguan dari masalah bau badan.
Mendapat pujian dari suami atau isteri anda.
Minyak wangi mahal yang anda pakai tahan lebih lama dan baunya lebih jelas seperti baru disembur.
Stress anda hilang kerana bau pada ketiak dan kaki anda hilang serta-merta.
Tiada lagi masalah ketiak melekit atau bahagian lengan baju mengeras disebabkan oleh peluh yang bercampur dengan deodorant.



Cuba anda fikirkan dan selami 4 Punca utama bau badan rakyat Malaysia.

1. Faktor dari makanan dan minuman.

Secara jujur bolehkah anda menghindari makanan seperti yang telah disenaraikan tadi? Sanggupkah anda? Jika sanggup... Pastinya hidup anda pasti lebih ceria tanpa masalah bau badan. Tapi… saya pasti ramai yang akan berkata ini adalah mustahil.

Ramuan tersebut adalah menjadi kewajipan untuk makanan orang Malaysia. Ditambah dengan cuaca panas dan lembap di Malaysia, masalah bau badan seperti tiada kesudahannya. Anda terpaksa akur dengan kenyataan ini.

2. Ketidakseimbangan hormon.

Mampukah anda mengawal apa yang tidak boleh anda kawal? Paling tidak pun anda mungkin boleh mengawal stress anda. Tapi dalam dunia yang penuh cabaran dan kesibukan ini, kita tidak boleh terlepas dari stress. Anda pasti faham mengapa bila anda sedang bercuti semuanya indah belaka. Masalah hidup seakan hilang, bau badan juga lenyap begitu sahaja.

3. Obesiti.

Jika anda ada masalah berat badan berlebihan dan sedang berusaha untuk kurus, hasil paling ketara adalah meningkatnya masalah bau badan pula. Mungkin fakta ini sedikit mengecewakan pada mereka yang sedang untuk menguruskan badan.

4. Pembiakan bakteria di kawasan-kawasan badan yang terpencil.

Satu persoalan yang sering bermain di fikiran, mengapa bakteria masih membiak walaupun kita telah menggunakan anti-perspirant dan anti-septik? Antara sebabnya ialah bahan-bahan tersebut tidak berfungsi dengan baik atau dengan kata lain tidak membunuh 100% bakteria.

Jika ia berfungsi dengan baik pastinya bakteria baru akan muncul lebih dari 12 jam dan jika kelembapan berterusan barulah ia akan mula membiak. Tapi saya pasti jika anda ada masalah bau badan yang kritikal, deodorant yang anda gunakan akan berfungsi 3-4 jam sahaja walaupun pada produk telah menyatakan perlindungan 24jam bukan?



Apakah fungi CELEBRITY LASS ?
Ia merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat. Ia bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau. Penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari sahaja, cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.

CELEBRITY LASS bersifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. Kulit pada bahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsisten dan terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama lebih 24 jam.


Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS ?
Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium. Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, air suling, tawas dan herba terpilih. Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

Tak perlu pantang dalam pengambilan makanan, kerana CELEBRITY LASS ialah pelengkap kepada sesi membersih diri anda sahaja. CELEBRITY LASS tiada 'side effect' dan produk ini hanya untuk kegunaan luaran sahaja.





Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS ?

Titiskan 6-7 titik CELEBRITY LASS sahaja ke telapak tangan anda.
Kemudian sapukan kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak, kaki, celahan badan dan anggota lain.
Tunggu 3 saat sahaja, bau pada bahagian tubuh yang telah disapukan CELEBRITY LASS akan hilang dan lenyap.
Anda boleh gunakan pada bila-bila masa dan ia akan bertahan 24 jam atau lebih.
Saya syorkan anda gunakan CELEBRITY LASS beberapa minit sebelum mandi (petang/malam).
Produk ini memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.


Berapa harga CELEBRITY LASS ?

CELEBRITY LASS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM85 dan Sabah/Sarawak RM95. Sebotol CELEBRITY LASS 50ml, sekiranya mengikut arahan boleh digunakan minimum 90 hari mahupun lebih.


agaimana cara membeli CELEBRITY LASS ?

Ia boleh dibeli secara online SAHAJA dari saya atau pengedar online lain yang sah. Tidak terdapat di mana-mana toko jamu dan sebagainya.

Berkesan ke CELEBRITY LASS ?
Kesan penggunaan CELEBRITY LASS dapat dirasai selepas 3 saat menggunakannya dan boleh bertahan dalam tempoh 24jam. Walaupun anda melakukan kerja atau aktiviti sukan yang sangat berpeluh, CELEBRITY LASS masih berfungsi dengan sangat baik. Berhenti dari menggunakan CELEBRITY LASS sama seperti anda berhenti menggunakan bahan mandian yang lain.

Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS ini kepada berbagai peringkat masyarakat. Antaranya ialah:


Penjawat awam
Pengguna perkhidmatan awam
Jemaah masjid
Pegawai Eksekutif
Pemain futsal dan ahli sukan
Pengunjung pasar malam
Tukang masak
Pekebun
Pengunjung pasar tani
Mat motor
Pekerja kontraktor am
Bangladesh
Pelajar IPT
Suri rumah tangga
Budak-budak sekolah rendah
Pasangan yang akan berkahwin
Dan ramai lagi..


HASILNYA?
Setelah mereka mencuba, hanya dalam masa 3 saat, nyata bau tengit badan mereka telah lenyap. Dan keesokan harinya, bau badan mereka masih lagi bebas bau, walaupun sudah melebihi tempoh 24jam.