Sunday, 4 May 2014

RANGKAIAN PRODUK NANO-5

                           

NANO SWEET : RM60.00
NANO VITA : RM100.00
NANO CALO : RM28.00
NANO OMEGA : RM250.00

FREE POS SELURUH MALAYSIA!!!




Lebih manis lebih sihat!!!!

JIKA anda suka rasa yang manis tanpa memudaratkan, jawapannya ialah produk-produk keluaran Nano 5 yang dihasilkan oleh syarikat tempatan Nano Tech Global. Kunci utama dalam kesemua barisan produk Nano 5 ialah penggunaan formula yang dirumuskan daripada teknologi bio-nano.

Produk ini dihasilkan di kilang di Johor Bahru yang bertaraf Amalan Perkilangan Baik (GMP) daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan halal.

Penggunaan teknologi bio-nano pula adalah bagi memastikan ianya disediakan pada pH5.5 selain mengelak terbentuknya karbon negatif, bersesuaian dengan sifat semula jadi manusia yang juga mempunyai pH5.5.




NANO SWEET RM60.00

Produk Nano Sweet merupakan salah satu usaha untuk mencegah penyakit zaman moden yang disebabkan pengambilan gula berlebihan. Produk ini adalah yang pertama di dunia selepas kajian dilakukan selama lima tahun oleh saintis Melayu dengan kepakaran dalam teknologi bio-nano. Produk ini diformulakan daripada ekstrak tebu hitam asli atau sugar cane essential (SCE) dan telah mendapat pengiktirafan daripada Pentadbiran Makanan dan Ubat-ubatan Amerika Syarikat (FDA).

Sifat dan khasiat Nano Sweet ialah antiseptik atau antikuman. Kemanisannya mencapai 600 kali ganda daripada gula biasa dan dalam nisbah yang kecil serta hampir tiada kalori, kolestrol, karbohidrat, sakarin dan bahan pengawet. Hanya titiskan beberapa titik ke dalam minuman dan tiada sukatan yang disyorkan, namun pengambilan yang kerap adalah lebih baik.





NANO CALO RM28.00


Produk yang dinamakan sebagai Nano Calo tidak mempunyai banyak perbezaan dengan Nano Sweet, namun bentuk fizikalnya lebih menyerupai gula pasir. Bagaimanapun kandungannya hampir tiada kalori tetapi mempunyai aroma tebu segar. Penggunaan produk ini adalah nisbah satu sudu Nano Calo bersamaan atau lebih lima sudu gula pasir biasa.




NANO VITA RM100

Produk Nano Vita pula dihasilkan menerusi kombinasi pati buah-buahan sesuai bagi mereka yang ingin menambah sumber vitamin dan mineral. Nano Vita dihasilkan secara klinikal yang ekstrem menggunakan teknologi Nano dengan menghasilkan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh tubuh. Antara ramuannya ialah buah delima, kurma muda, buah tin, zaitun, anggur hitam, pisang kaki, lokam cina dan epal hijau manakala penggunaannya sama seperti Nano Sweet.




NAMO OMEGA RM250.00


Produk Nano Omega pula dihasilkan bagi melawan kolesterol dan lemak yang tidak diperlukan tubuh menggunakan empat elemen Omega bagi meleraikannya dengan cara yang efisyen atau semula jadi. Produk ini didatangkan dalam bentuk gel kapsul lembut berwarna kuning keemasan dengan pengambilan harian dua bulan pertama disyorkan sebanyak dua biji sehari.


Setiap satu daripada produk-produk ini dihasilkan menggunakan formula teknologi bio-nano menyebabkan ia amat berbeza daripada mana-mana produk yang seumpamanya sama ada dari segi pasaran dalam dan luar negara.



TESTIMONI PENGGUNA NANO 5


Alhamdulillah. . Banyak testimoni yang kita dapat baru2 ni... syokkkkkk sgt produk Nano5 ni... Ya Allah terima kasih atas penawar yang Engkau turunkan kepada kami.. Moga2 kami dapat membantu kepada yang lebih memerlukan... Sama2 kita berbakti dengan lebih tulus lagi in sya Allah. .. SEGALANYA ALLAH YANG PUNYA!!! 




Inilah kesannya kalau kita mengamalkan gula biasa di kedai runcit dalam kehidupan seharian.
Memang tidak dinafikan keperluan gula dalam kehidupan kita 
Tetapi alhamdulillah berkat ilham dari ALLAH maka terhasillah 1 produk yang boleh membantu manusia untuk tidak mengambil gula di pasaran dan bertukar kepada gula sihat.
Real life testimoni hasil penggunaan produk2 nano 5 insyaALLAH





☏ SMS / WHTSAPP :
016-6867847 (ROZA)

IG : rozashopii


AURAMEN TURBO




PROMOSI TERLAJAK HEBAT AURAMEN TURBO MURAH !!

HARGA ASAL : RM 180 
HARGA PROMOSI : RM 130
ANDA JIMAT !! RM 50

POS PERCUMA SEMENANJUNG !!

_______________________________________

FORMULASI AURAMEN TURBO :

- 10x stemcell buah-buahan terpilih!
- kolagen peptida, whey protein, butea superba, tribulus, guarana, saw palmetto extract, mucuna pruriens, magui berry, blackcurrant, green tea, hoodia, egg albumin, sea cucumber, co enzyme Q10, grape seed, citrus vitamin A,B,C,D,E, & B5, protein & mineral



KEISTIMEWAAN AURAMEN TURBO :

- membantu mencerahkan kulit
- mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering
- membekalkan tenaga serta stamina
- membantu memejalkan otot secara semula jadi
- membantu masalah sakit sendi juga lenguh2 badan
- membantu melancarkan peredaran darah
- membantu masalah prostat & saluran air kencing
- membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit dengan workout.


Siapakah yang harus mencuba AURAMEN:
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah
➨ Lelaki yg ingin kecergasan
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi
➨ Lelaki yang selalu jer cepat letih
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap


Kandungan AURA MEN :
► Collagen Peptide
► Whey Protein
► Butea Superba
► Tribulus Guarana
► Saw Palmetto Extract
► Green Tea
► Hoodia

Cara Penggunaan :

Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

RUNCIT / BORONG / DROPSHIPS PUN BOLEH


☏ SMS / WHTSAPP :
016-6867847

IG :
rozashopii

NANO SOAP (KOREAN FORMULA)




NANO SOAP (KOREAN FORMULA)

HARGA : RM49 (SM) RM55 (SS)

POS :FREE !!


Nak Hilangkan Ketiak Berbau?Jerawat muka & badan?Jeragat?
Dengan rumusan lengkap khas formula rahsia dari Korea, secara tidak lansung telah melahirkan nano soap yang dapat menjanjikan kemampuan untuk menyelesaikan kebanyakan masalah kulit yang sering merunsingkan anda.


Nano Soap sesuai digunakan untuk anda yang mempunyai masalah ini:

- jerawat Badan
- masalah bau badan
- celah paha n ketiak hitam
- kulit gatal-gatal,ruam
- Tona kulit badan tak sekata
- Muka berminyak
- Jerawat/jeragat degil
- Kulit kusam dan tak bermaya
- Bintik-bintik hitam pada muka
- Liang pori-pori besar



Sebab kenapa Nano Soap wajib ada dalam bilik mandi anda adalah :

✔ Rawat masalah Jerawat : Nano Soap mampu untuk merawat masalah jerawat yang tumbuh dimuka dan badan.

✔ Hindar Badan Berbau : Anda kini tidak perlu rasa risau lagi kerana Nano Soap mampu hilangkan bau badan anda yang kuat.

✔ Penyakit ekzema : Penyakit kulit ini boleh menyerang sesiapa sahaja tidak kira jantina dan peringkat umur. Ayuh! Cegah dan rawat kulit anda sekarang sebelum terlambat!

✔ Daki Hitam : Masalah daki di kawasan pelipat seperti peha, leher, tangan dan lain-lain mudah dibuang dengan menggunakan Nano Soap.

✔ Kulit Kusam : Akan pulih seperti sediakala dengan menggunakan nano soap

Wednesday, 30 April 2014

WIS PUTIH 4 IN 1



WIS PUTIH 4 IN 1


(SABUN, DAY CREAM,NIGHT CREAM,TONER)

HARGA KAMI : RM 110

HARGA ASAL : RM 250

POS : PERCUMA SELURUH MALAYSIA !



Baru seminggu guna kulit semakin putih licin ??

==> Ya betul ! Ini hasil daripada penggunaan Wis Putih . Hehhe . Hebat kan u all ??

Mana tak hebat , produk ada GMP , ada KKM , dan mengandungi 200,000mg bahan agen pemutih .

Antara kebaikan Wis Putih yang anda perlu tahu secara umum sebelum anda rasa TERCABAR nak beli :

✔ PRODUK BUATAN MALAYSIA
✔ DIJAMIN HALAL
✔ BEBAS DARI BAHAN KIMIA dan HYDROQUINON
✔ KANDUNGAN ASASNYA DARI STEMCEL BUAHAN
✔ TIADA PENGELUPASAN
✔ TIDAK MEMEDIHKAN KULIT MUKA
✔ MEMPUNYAI KKM
- NOT140403933K
- NOT140403934K
- NOT140403900K
- NOT140403901K
✔ SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI



MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?

✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah




KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?

* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.







TESTIMONI PENGGUNA WIS PUTIH







PEMBELIAN SECARA BORONG WIS PUTIH 4 IN 1 MURAH SILA EMAIL KAMI :

NAMA
LOKASI
KUANTITI
PRODUK


roszaihams@gmail.com
sms/whtsp : 016-6867847


like dan add page kami :

https://www.facebook.com/RozaShop






Tuesday, 29 April 2014

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK 500GM (CHOCOLATE FLAVOUR)





IBU PUTIH COLLAGEN DRINK 500GM ( CHOCOLATE FLAVOUR ) .

HARGA KAMI : RM64.00
HARGA PASARAN : RM80.00

POS : SEM RM 6/ SBH RM 12 / SRWK RM 11


KENAPA ANDA PERLU MINUM COLLAGEN DRINK KAMI ??
KERANA :

► Collagen drink kami memberikan tenaga optimum sepanjang hari
► Collagen drink merawat masalah kulit wajah serta mencerahkan kulit
► Collagen drink membantu menurunkan berat badan anda
► Collagen drink membantu merawat masalah keputihan serta period yang tidak teratur
► Collagen drink membantu mengurangkan masalah senggugut yang anda alami selama ini
► Collagen drink membantu pengeluaran susu ibu
► Collagen drink membantu pulihkan sendi-sendi serta sakit urat
► Collagen drink membantu merawat luka selepas pembedahan atau bersalin


KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

UNTUK KECANTIKAN :


► 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten
► Tona kulit lebih cerah sekata
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
► Anti penuaan
► Menguatkan akar rambut dan kuku


UNTUK KESIHATAN DALAMAN :


► Membantu mengurangkan gejala resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yang berkualiti dan lena

KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :

✔ MARINE COLLAGEN
✔ GLUTATHIONE
✔ CHOCOLATE POWDER
✔ COCO POWDER


CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD)


- Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari


Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
Lelaki juga boleh amal minuman ini.




TESTIMONI PENGGUNA IBU PUTIH COLLAGEN