Sunday, 17 August 2014

AURAWHITE BUBBLY 500gm

AURAWHITE BUBBLY 500GM 

HARGA PROMOSI : RM 80.00
POS : PERCUMA SELURUH MALAYSIA !


Sesuai untuk remaja 12 tahun – 25 tahun tau.. Yang umur lebih dari tu boleh minum Aurawhite Berry , Coklat or Stemcell ! Nie untuk REMAJA je tau ! 


Sesuai untuk Jejaka & Gadis-gadis Somel yang minat dengan KOREAN COLLAGEN. & NAK CERAH GEBU PERSIS RETIS KOREA !


Siapa tengok RINDU AWAK 200%
mesti kenal PELAKON KECIL MOLEK SOMEL Ayda Jebat kan kan… 
Mantap gila lakonan sheollss !


Jom Kita Bongkar Rahsia Cantik Somel dia dengan AURAWHITE BUBBLY yang diformulasi Khas untuk Uollss Yang fefeeling REMAJA gitu ! So Sweet !!!!  



Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER NI ye uolls !!
COME COME LET ME EXPLAIN :


*Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT !
(P/S : JANGAN TELAN SATU BOTOL SUDAH )

* mampu milik dengan Khasiat yang super AWESOME !
* mencerahkan kulit & melembapkan kulit
* meransang penghasilan kolagen untuk remaja
* memberi tenaga
* baik untuk daya ingatan terutama pelajar
* atasi kulit jerawat & berminyak normally remaja tak terlepas ada problem kulit berminyak sebab hormone berubah apabila usia meningkat
* di perkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, vitamin C,E & A.
* kurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
* menyerlahkan aura wajah
* kulit yang bersinar sinar !
* tubuh badan yang sihat


CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY

✔ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.

✔ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan
sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air


PEMBELIAN SECARA BORONG AURAWHITE BUBBLY MURAH SILA EMAIL KAMI :

NAMA

LOKASI

KUANTITI

PRODUK

roszaihams@gmail.com atau SMS/whtsp 016-6867847

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/rozashop

SURE KENCANG SERUM PAYUDARA 2 IN 1

SURE KENCANG SERUM PAYUDARA 2 IN 1 50ML

HARGA PASARAN : RM 73.00
HARGA KAMI : RM 70.00

POS :
SEM FREE
SBH RM 3


»Jika anda pernah mencuba pelbagai UBAT BESARKAN PAYUDARA dipasaran tetapi semuanya menemui JALAN BUNTU..kami PASTI anda TIDAK AKAN DIKECEWAKAN kali ini..
Jangan bimbang…DIJAMIN PUAS HATI..!! GERENTI 100% BERKESAN..!!!

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGANNYA!!!!✹✹

APA KESAN SAMPINGAN SURE KENCANG SERUM PAYUDARA

➨membuatkan si suami tak tentu arah bagaikan malam pertama bila melihat anda
➨membuatkan si suami jatuh cinta kali ke-2 dan gila bayang kepada anda
➨membuatkan si suami merengek-rengek manja meminta-minta disebabkan keseksian anda
➨membuatkan si suami tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasannya
➨membuatkan si suami tidak teralih arah pada perempuan lain dan lebih sayang anda
➨menghangatkan hubungan kelamin anda
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc.

KELEBIHAN SURE KENCANG SERUM PAYUDARA 2 IN 1

➨mengangkat & menganjalkan kembali PAYUDARA yg mengendur..
➨memantapkan lagi bentuk, mnjadikan ia lebih padat & menstabilkan kedudukan PAYUDARA..
➨membesarkn kembali PAYUDARA yg mengalami pertumbuhan yg terbantut..
➨menjadikan PAYUDARA & PUNGGUNG anda kelihatan seksi & mengancam dgn lurah yg ketara..
➨mencerahkan PUTING, mengeluarkan PUTING yg tenggelam & menghilangkan kedutan disekitar PAYUDARA..
➨mengekalkan keanjalan PAYUDARA agar TEGANG, PADAT, CERAH, GEBU & TERANGKAT!!
➨menghaluskan & menegangkan kulit PAYUDARA..
➨melancarkan peredaran darah sekitar PAYUDARA..

BAHAN - BAHAN SURE KENCANG 2 IN 1

➜Buatan tempatan 100% herba
➜Dibawah pemantauan KKM, SELAMAT digunakan..
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK..hanya bau ROSE yg boleh tingkatkan AURA ketika bersama!
➜AQUA & GLYCERINE
➜ROSE OIL
➜PUERARIA MIRIFICA EXTRACT



CARA PENGGUNAAN SURE KENCANG SERUM PAYUDARA 2 IN 1



















Sunday, 4 May 2014

RANGKAIAN PRODUK NANO-5

                           

NANO SWEET : RM60.00
NANO VITA : RM100.00
NANO CALO : RM28.00
NANO OMEGA : RM250.00

FREE POS SELURUH MALAYSIA!!!




Lebih manis lebih sihat!!!!

JIKA anda suka rasa yang manis tanpa memudaratkan, jawapannya ialah produk-produk keluaran Nano 5 yang dihasilkan oleh syarikat tempatan Nano Tech Global. Kunci utama dalam kesemua barisan produk Nano 5 ialah penggunaan formula yang dirumuskan daripada teknologi bio-nano.

Produk ini dihasilkan di kilang di Johor Bahru yang bertaraf Amalan Perkilangan Baik (GMP) daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan halal.

Penggunaan teknologi bio-nano pula adalah bagi memastikan ianya disediakan pada pH5.5 selain mengelak terbentuknya karbon negatif, bersesuaian dengan sifat semula jadi manusia yang juga mempunyai pH5.5.




NANO SWEET RM60.00

Produk Nano Sweet merupakan salah satu usaha untuk mencegah penyakit zaman moden yang disebabkan pengambilan gula berlebihan. Produk ini adalah yang pertama di dunia selepas kajian dilakukan selama lima tahun oleh saintis Melayu dengan kepakaran dalam teknologi bio-nano. Produk ini diformulakan daripada ekstrak tebu hitam asli atau sugar cane essential (SCE) dan telah mendapat pengiktirafan daripada Pentadbiran Makanan dan Ubat-ubatan Amerika Syarikat (FDA).

Sifat dan khasiat Nano Sweet ialah antiseptik atau antikuman. Kemanisannya mencapai 600 kali ganda daripada gula biasa dan dalam nisbah yang kecil serta hampir tiada kalori, kolestrol, karbohidrat, sakarin dan bahan pengawet. Hanya titiskan beberapa titik ke dalam minuman dan tiada sukatan yang disyorkan, namun pengambilan yang kerap adalah lebih baik.





NANO CALO RM28.00


Produk yang dinamakan sebagai Nano Calo tidak mempunyai banyak perbezaan dengan Nano Sweet, namun bentuk fizikalnya lebih menyerupai gula pasir. Bagaimanapun kandungannya hampir tiada kalori tetapi mempunyai aroma tebu segar. Penggunaan produk ini adalah nisbah satu sudu Nano Calo bersamaan atau lebih lima sudu gula pasir biasa.




NANO VITA RM100

Produk Nano Vita pula dihasilkan menerusi kombinasi pati buah-buahan sesuai bagi mereka yang ingin menambah sumber vitamin dan mineral. Nano Vita dihasilkan secara klinikal yang ekstrem menggunakan teknologi Nano dengan menghasilkan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh tubuh. Antara ramuannya ialah buah delima, kurma muda, buah tin, zaitun, anggur hitam, pisang kaki, lokam cina dan epal hijau manakala penggunaannya sama seperti Nano Sweet.




NAMO OMEGA RM250.00


Produk Nano Omega pula dihasilkan bagi melawan kolesterol dan lemak yang tidak diperlukan tubuh menggunakan empat elemen Omega bagi meleraikannya dengan cara yang efisyen atau semula jadi. Produk ini didatangkan dalam bentuk gel kapsul lembut berwarna kuning keemasan dengan pengambilan harian dua bulan pertama disyorkan sebanyak dua biji sehari.


Setiap satu daripada produk-produk ini dihasilkan menggunakan formula teknologi bio-nano menyebabkan ia amat berbeza daripada mana-mana produk yang seumpamanya sama ada dari segi pasaran dalam dan luar negara.



TESTIMONI PENGGUNA NANO 5


Alhamdulillah. . Banyak testimoni yang kita dapat baru2 ni... syokkkkkk sgt produk Nano5 ni... Ya Allah terima kasih atas penawar yang Engkau turunkan kepada kami.. Moga2 kami dapat membantu kepada yang lebih memerlukan... Sama2 kita berbakti dengan lebih tulus lagi in sya Allah. .. SEGALANYA ALLAH YANG PUNYA!!! 




Inilah kesannya kalau kita mengamalkan gula biasa di kedai runcit dalam kehidupan seharian.
Memang tidak dinafikan keperluan gula dalam kehidupan kita 
Tetapi alhamdulillah berkat ilham dari ALLAH maka terhasillah 1 produk yang boleh membantu manusia untuk tidak mengambil gula di pasaran dan bertukar kepada gula sihat.
Real life testimoni hasil penggunaan produk2 nano 5 insyaALLAH





☏ SMS / WHTSAPP :
016-6867847 (ROZA)

IG : rozashopii


AURAMEN TURBO




PROMOSI TERLAJAK HEBAT AURAMEN TURBO MURAH !!

HARGA ASAL : RM 180 
HARGA PROMOSI : RM 130
ANDA JIMAT !! RM 50

POS PERCUMA SEMENANJUNG !!

_______________________________________

FORMULASI AURAMEN TURBO :

- 10x stemcell buah-buahan terpilih!
- kolagen peptida, whey protein, butea superba, tribulus, guarana, saw palmetto extract, mucuna pruriens, magui berry, blackcurrant, green tea, hoodia, egg albumin, sea cucumber, co enzyme Q10, grape seed, citrus vitamin A,B,C,D,E, & B5, protein & mineral



KEISTIMEWAAN AURAMEN TURBO :

- membantu mencerahkan kulit
- mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering
- membekalkan tenaga serta stamina
- membantu memejalkan otot secara semula jadi
- membantu masalah sakit sendi juga lenguh2 badan
- membantu melancarkan peredaran darah
- membantu masalah prostat & saluran air kencing
- membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit dengan workout.


Siapakah yang harus mencuba AURAMEN:
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah
➨ Lelaki yg ingin kecergasan
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi
➨ Lelaki yang selalu jer cepat letih
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap


Kandungan AURA MEN :
► Collagen Peptide
► Whey Protein
► Butea Superba
► Tribulus Guarana
► Saw Palmetto Extract
► Green Tea
► Hoodia

Cara Penggunaan :

Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

RUNCIT / BORONG / DROPSHIPS PUN BOLEH


☏ SMS / WHTSAPP :
016-6867847

IG :
rozashopii

NANO SOAP (KOREAN FORMULA)




NANO SOAP (KOREAN FORMULA)

HARGA : RM49 (SM) RM55 (SS)

POS :FREE !!


Nak Hilangkan Ketiak Berbau?Jerawat muka & badan?Jeragat?
Dengan rumusan lengkap khas formula rahsia dari Korea, secara tidak lansung telah melahirkan nano soap yang dapat menjanjikan kemampuan untuk menyelesaikan kebanyakan masalah kulit yang sering merunsingkan anda.


Nano Soap sesuai digunakan untuk anda yang mempunyai masalah ini:

- jerawat Badan
- masalah bau badan
- celah paha n ketiak hitam
- kulit gatal-gatal,ruam
- Tona kulit badan tak sekata
- Muka berminyak
- Jerawat/jeragat degil
- Kulit kusam dan tak bermaya
- Bintik-bintik hitam pada muka
- Liang pori-pori besar



Sebab kenapa Nano Soap wajib ada dalam bilik mandi anda adalah :

✔ Rawat masalah Jerawat : Nano Soap mampu untuk merawat masalah jerawat yang tumbuh dimuka dan badan.

✔ Hindar Badan Berbau : Anda kini tidak perlu rasa risau lagi kerana Nano Soap mampu hilangkan bau badan anda yang kuat.

✔ Penyakit ekzema : Penyakit kulit ini boleh menyerang sesiapa sahaja tidak kira jantina dan peringkat umur. Ayuh! Cegah dan rawat kulit anda sekarang sebelum terlambat!

✔ Daki Hitam : Masalah daki di kawasan pelipat seperti peha, leher, tangan dan lain-lain mudah dibuang dengan menggunakan Nano Soap.

✔ Kulit Kusam : Akan pulih seperti sediakala dengan menggunakan nano soap