Thursday, 12 March 2015

MZ SECRET BODY SPRAY


MZ SECRET BODY SPRAY

HARGA PROMOSI : RM 50.00

POS : FREE SEM. / SS RM 3




KELEBIHAN MZ SPRAY FAT2FIT
  • Membantu menganjalkan kulit yang mengelebeh,
  • menghilangkan rekahan selepas bersalin,
  • mempercepatkan proses pembakaran lemak,
  • memberi pengedaran micro yang lebih untuk proses pelangsingan tubuh badan,
  • menjadikan kulit lebih anjal dan tegang serta membantu menghilangkan "sretch mark".
  • Ia juga dapat membantu mencerahkan kulit.


KANDUNGAN :
  • White oil
  • Pepermint oil
  • Glycerin
  • Capsicum oil
  • Olive oil
  • Menthol crystal
  • Ginger oil


CARA GUNA :
  • Esen minyak herba dan minyak terapi ini untuk kegunaan sapuan luaran sahaja.
  • Semburkan di tubuh dan urutkan secara putaran arah lawan jam.
  • Untuk kesan lebih baik gunakan bengkung sambil melakukan senaman ringan.

FAQ TENTANG MZ SPRAY KURUS



Anda tahu proses Lipolysis di dalam badan? Jika kita makan karbohidrat, badan akan gunakankarbohidrat sebagai sumber tenaga kita, lemak badan tidak akan terusik.

Lipolysis dalam bahasa mudahnya adalah proses dimana badan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga utama badan kita.
 
Antara formulasi MZ Secret Body Spray seperti capsic adalah untuk meningkatkan tahap keupayaan Lipolytic Enzymes dalam menukarkan lemak menjadi sumber tenaga.
 
Oleh itu, lemak pada bahagian badan yang disembur itu akan lebih ‘AKTIF’ dibakar untuk tenaga!

Hasilnya? Ukurlilit badan makin mengecil hasil pengurangan lemak


Ada yang tidak akan gemuk walaupun makan banyak. Ini tandanya kadar metabolisma mereka adalah tinggi.

Jika anda makan sedikit pun, berat naik dengan banyak. Ini tandanya kadar metabolisma anda rendah!

MZ Secret Body Spray juga akan meningkatkan kadar metabolisma badan anda melalui kehangatan optimum yang dikenakan pada permukaan kulit anda.

Apabila kadar metabolisma anda semakin tinggi, berat anda akan turun dengan lebih pantas!

Tahukah anda, badan kita menggunakan TENAGA dalam APA JUA aktiviti kita termasuk bernafas? Jika anda duduk tengok TV sekalipun, ia tetap menggunakan tenaga.
 
Dan dengan MZ Secret Body Spray, ia meningkatkan keupayaan badan anda untuk membakar lemak sebagai tenaga anda! Hasilnya? Lemak akan berkurangan!



Jika anda mampu diet, semestinya ia lebih baik. Tapi MZ Secret Body Spray ini dicipta khas untuk anda yang sukar mengawal makan.Oleh itu, tanpa diet ketat sekalipun, kesan tetap boleh dilihat seawal 2 minggu!

Ya, ia telah disahkan 100% selamat oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK). Anda boleh guna tanpa ragu-ragu.




Tiada, semudah semburkan saja.

Ia dicipta untuk memudahkan anda, bukan menyusahkan anda dengan pelbagai pantang larang!


 Cukup hanya satu botol saja, anda dah boleh nampak kesan dalam masa seawal 2 minggu!

 Tidak sama sekali, anda akan rasa nyamansaja. Ianya sangat menyelesakan!

 Tidak sama sekali, baunya sangat harummendamaikan seperti minyak wangi!


Kami lakukan pengeposan dari Isnin hingga Jumaat menggunakan perkhidmatan PosLaju.

Barang anda dijamin sampai dalam masa 1-3 hari


MZ Secret Body Spray dicipta khas supaya berkesan kepada lelaki ataupun wanita

_______________________________________________________________


Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :


SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !


PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!


☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω


Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com

AE OUCH SERUM PERAPAT WANITA 30ML

AE OUCH SERUM PERAPAT WANITA 30ML

HARGA KAMI : RM 89.90

POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5 
 
 

Serum Ajaib AE OUCH!

“Setiap malam adalah yang pertama” 
 
 

Fungsi Ae Ouch ! :

MENGETATKAN Mengetatkan faraj dalam tempoh 5 minit sahaja

MENGATASI Mengatasi masalah keputihan & masalah faraj berbau

MELINCIRKAN Melincirkan faraj ketika hubungan kelamin

MENINGKATKAN Meningkatkan keinginan sensual & kenikmatan ketika ‘bersama’


Golongan yang boleh menggunakan Ae ouch ! :

Wanita yang sudah melahirkan anak
Wanita yang kurang keyakinan diri ketika bersama
Wanita yang mengalami masalah faraj longgar
Wanita yang mengalami masalah keputihan
Wanita yang mengalami masalah faraj berbau
Wanita yang mengalami masalah faraj berair
Wanita yang mengalami masalah kurang kenikmatan sensual

Cara menggunakan Ae ouch!

1) Letakkan setitis Serum Ajaib AE OUCH! di hujung jari anda (sebesar syiling 10 sen).

2) Kemudian ratakan / sapu Serum Ajaib AE OUCH! ke dalam dinding faraj.

3) Biarkan selama sekurang-kurangnya 5 minit.

TIPS: Lakukan senaman kemutan beberapa kali bagi mendapatkan kesan yang terbaik.



Frequently Asked Question tentang Ae Ouch :

Q: Apa itu ‘AE Ouch!’?
A: ‘AE Ouch!’ merupakan serum pengetat vagina ajaib yang mampu memberi kesan seawal 5 minit penggunaan.

Q: Fungsi lain ‘AE Ouch!’?
A: Selain daripada mengetatkan vagina, ‘AE Ouch!’ Juga mampu mengatasi masalah-masalah wanita antaranya masalah keputihan, masalah miss-v berbau, kekurangan rangsangan seksual serta masalah-masalah lain berkaitan penjagaan miss-v anda.

Q: Bagaimana cara menggunakan ‘AE Ouch!’?
A: Cara penggunaannya mudah sahaja, hanya pakai setitis serum ajaib ‘AE Ouch!’ (sebesar syiling 10 sen) di hujung jari anda dan sapu di sekeliling dinding faraj 5 minit sebelum bersama.

Q: Bagaimana untuk mendapatkan kesan maksimum untuk ‘AE Ouch!’?
A: Bagi mendapatkan kesan maksimum, anda dinasihatkan melakukan senaman kemutan atupun senaman kegel selepas ‘AE Ouch!’ disapu di vagina.

Q: Saya tidak melakukan hubungan intim, boleh tak menggunakan ‘AE Ouch!’ bagi tujuan mengatasi masalah di miss-v saya?
A: ‘AE Ouch!’ selamat digunakan bagi kegunaan harian. Bagi memastikan miss-v sentiasa segar dan mengatasi masalah keputihan dan sebagainya, anda boleh menggunakan ‘AE Ouch!’ secara harian setiap pagi tanpa ada kesan sampingan.

Q: Adakah ‘AE Ouch!’ selamat?
A: ‘AE Ouch!’ adalah produk yang mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan segala isi kandungannya juga merupakan bahan-bahan organik. Tiada bahan kimia diguna pakai di dalam ‘AE Ouch!’. Maka ‘AE Ouch!’ adalah produk yang selamat.

Q: Saya menggunakan produk ‘AE Ouch!’ untuk bersama dengan suami, bolehkah suami melakukan seks oral dan adakah ia selamat?
A: Seperti dimaklumkan, kesemua bahan yang diguna pakai merupakan bahan organik dan selamat. Malah produk ini juga adalah selamat sekiranya dimakan. (tertelan ketika hubungan seks oral)

Q: Saya dan pasangan merancang untuk mendapatkan anak, bolehkah saya menggunakan produk ‘AE Ouch!’?
A: ‘AE Ouch!’ tidak memberi sebarang kesan sampingan walaupun puan dan suami merancang untuk mendapatkan anak. Namun begitu, sekiranya pasangan anda mempunyai masalah sperma yang lemah, ataupun masalah kelamin yang lain, anda dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor sebelum menggunakan produk ini.

Q: Adakah produk ini sesuai untuk wanita mengandung?
A: ‘AE Ouch!’ tidak sesuai digunakan oleh wanita mengandung melebihi 6 bulan kandungan.

Q: Saya baru melahirkan anak dan kini sedang berpantang, adakah saya boleh mengguakan produk ‘AE Ouch!’?
A: ‘AE Ouch!’ boleh digunakan ketika sedang berpantang bagi merawat kembali miss-v yang terkesan ketika melahirkan bayi.

Q: Apakah kelebihan ‘AE Ouch!’ berbanding produk lain di pasaran?
A: Semua produk mempunyai kelebihan dan fungsi yang tersendiri, namun begitu ‘AE Ouch!’memberi satu dimensi baru dengan menggabungkan formula-formula terbaik yang dapat digunakan sebagai satu produk semua dalam satu tanpa perlu membeli pelbagai jenis produk yang berbeza bagi tujuan-tujuan tertentu.






 Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :


SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !


PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!


☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω


Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com
 
 
 

Monday, 9 March 2015

IZEARA 6INCH BODY SERUM 200ML

IZEARA 6INCH BODY SERUM 200ML


HARGA KAMI  :
1 BOTOL RM 89.00
2 BOTOL RM 165.00

POS :
SEM RM 5
SS RM 10


NAK TAK HILANGKAN LEMAK HODOH DI PERUT SEAWAL 48 JAM
---------- -- --------------------- - - - - - -
Hanya bermodalkan dua angka, anda boleh hilangkan lemak-lemak hodoh diperut anda seawal 48 jam sahaja tau
Saya Jamin anda pasti teruja dgn produk hebat ini..
Saya adalah pengguna setia.....
------------------------ ------- ---------------------- --

SAPU JER BOLEH KURUS KE ??

Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....
Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.
Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....
Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....
Baca dulu komen2 testimoni di bawah ni.. Pasti Teruja habisss

----------------- II ---------------


“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.
Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2
Rita 30, Kuala Lumpur

=============================

# AKHIRNYA IMPIAN SAYA JADI KENYATAAN #

" Saya tau ramai yg Senasib seperti sy dahulu,
sgt stress bermacam produk kurus dah guna,
last2 semua hanya menghampakan....
Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment..
1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum,
sy nekad utk cuba memang really dpt result yg amazing
Gile X Percaya !
Berat saya turun hampir 6 KG selepas 5 hari guna
MEMANG X Sangka, syukur sgt2
- anita 26 Anita Kuala Lumpur

==================================

Bukan senang nak cari produk kurus yg benar2 menjadi
sekarang ni,
dah guna macam2 losyen, mkn ke,
ape semua dah cuba,
Tetap hampeh..
Setelah sy nekad cuba ‘6 Inch Body Serum’ ni
Memang sumpah mcm Xpercaya sebab ;-
- Memang X panas langsung,
- X berminyak langsung, yg buatkn rasa xbest mcm losyen kurus lain.
- Bau yg sangat2 fresh menaikkan mood uolls bila cium,
( Xda bau mcm perfume xbest @ minyak angin, bcoz produk ni from 100% Extract Alami)
- Xda langsung rasa gatal2 or miang2..
Memang rasa mcm xpakai apa2..
Yang paling mcm XPercaya, bila timbang lepas 2 minggu guna,
WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ Ubat kurus lain..
Hanya sapu2 manja sambil tengok tv je dah blh kurus..
Memang 5 star bg kt company Izeara bcoz keluarkan
produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ d best …
Nadia 28thn Jasin,Melaka

======================================

Anda ada masalah Imej yg membuatkan anda rasa tak senang
& malu apabila ditegur rakan anda ?
(Masalah Obesiti)
Don’t Worry la…..


=====================================


















Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF 
PRODUK READY STOK !

PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !! 

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω

Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13791659/?claim=3exds5vx7vf">Follow my blog with Bloglovin</a>





MAGIC JELLY BY L'OVERA

MAGIC JELLY 60ML

HARGA : RM 60.00

POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5





Memperkenalkan L'OVERA MAGIC JELLY!

Apa tu Magic Jelly (MJ) by L'OVERA? MJ merupakan gel pelbagai guna (multipurpose gel) berasaskan aloe vera & timun. Aloe vera seperti yang kita tahu digunakan untuk menenangkan & melembapkan kulit, kuku & rambut.

Magic Jelly sesuai untuk semua golongan & peringkat umur tau. Lelaki & perempuan sume boleh pakai. Boleh guna dari hujung rambut sampai hujung kaki. 
Anda ada masalah seperti parut, jerawat, kulit kering/mengelupas, kulit sensitif, luka kecil, sunburn, ruam, eczema, rambut kusam dan bercabang serta lain² lagi masalah berkaitan kulit, dan juga rambut.


Magic Jelly ini adalah aloe vera based gel yg selamat dan halal digunakan untuk bermacam kegunaan
.
✓ 100% Natural Ingredients
✓ No Paraben
✓ No Artificial Colour
✓ Safe and Effective

Siapa yg sesuai gunakan MAGIC JELLY??
- Semua peringkat umur (bayi hingga dewasa)
- Lelaki dan perempuan
Boleh saya katakan yg MAGIC JELLY adalah produk ALL IN ONE yg WAJIB ADA utk setiap keluarga bg menjaga kesihatan dan kecantikan luaran dari hujung rambut sampai hujung kaki


Kebaikan Magic Jelly :

1. Hydrates kulit muka & badan

2. Mengecutkan jerawat muka & badan

3. Kulit kelihatan segar & sihat

4. Boleh digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sihat

5. Sesuai utk mereka yg ada kulit kering kerana ezcema

6. Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)

7. Boleh digunakan untuk sunburn

8. Boleh campur dgn foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing

9. Sesuai utk bibir kering/merekah

10. Sesuai utk cracked heels

11. Campur dgn night & day cream untuk booster

12. Make up remover

13. Berkesan utk menghilangkan ruam

14. Menghilangkan gatal² pada kulit

15. Merawat kulit dan rambut yg kusam

16. Memudarkan stretchmark selepas bersalin ataupun disebabkn penurunan berat bdn

17. Sesuai utk kulit muka berminyak

18. Memulihkan kesan terkena minyak panas

19. Memanjangkan dan menguatkan bulu mata

20. Boleh menjaga kecantikan kuku








TESTIMONI PENGGUNA










Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !

PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847 Ω

Ω Instagram : Rozashopii Ω

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com



Thursday, 19 February 2015

STAY FLAWLESS FOUNDATION 30ML MINERAL + COLLAGEN



STAY FLAWLESS FOUNDATION 30ML

MINERAL + COLLAGEN 

HARGA KAMI : RM 80.00 


POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5



SFF foundation terbaik
Tak perlu beli produk antarabangsa
Guna jer SFF hasil lebih best dan yang penting murah
Tahan sehingga 3 bulan
Ramai jurumekap dah mula guna SFF
Nak mekup tahan lebih lama spraykan Pearl Base dulu
Foundation HD pertama di Malaysia
Permintaan luar biasa dan feedback yang sangat teruja
Mekap tahan sehingga 24 jam
Kami yakin anda pasti suka..
SFF foundation lain dari yang lain..
Nak tau jom dapatkan skrg
Harga mampu milik


Tahan berbulan-bulan lagi
Jimat kan??


KENAPA STAY FLAWLESS FOUNDATION BEST ?

► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah gebu selepas 1 jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30


ANTARA KELEBIHAN STAY FLAWLESS FOUNDATION:

► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Menutup pori-pori terbuka
► Menghilangkan jeragat / bintik hitam
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Kalau berpeluh sure takkan bercapuk
Di datangkan dengan 2 warna


JENIS WARNA STAY FLAWLESS FOUNDATION :

✿ PINKISH - KULIT CERAH & KUNING LANGSAT
✿ SO SWEET - KULIT SAWO MATANG



TESTIMONI STAY FLAWLESS FOUNDATION













-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !

PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 016 6867847

Ω Instagram : Rozashopii

Ω Blog : www.rozashop.blogspot.com