Thursday, 11 September 2014

VENE SLIMMING LOTION 150GM


VENE SLIMMING LOTION 150GM

HARGA KAMI : RM 75.00

POS :
SEM RM 5
SS RM 10


++++++++++++++++++++++++++++++++++

SATU TIUB (Jimat RM31)
Semenanjung : RM75
Sbh & Srwk : RM80

2 TIUB : (Jimat RM72)
Semenanjung : RM140 (RM70/tiub)
Sbh & Srwk : RM150 (RM75/tiub)

4 TIUB : (Jimat RM164)
Semenanjung : RM260 (RM65/tiub)
Sbh & Srwk : RM280 (RM70/tiub)

6 TIUB : (Jimat RM276)
Semenanjung : RM360 (RM60/tiub)
Sbh & Srwk : RM390 (RM65/tiub)

♥️FREE : Measuring Tape

♥️1 TIUB UNTUK KEGUNAAN SEBULAN;


DIGALAKKAN AMBIL 4 TIUB UNTUK RAWATAN PENUH SUPAYA KULIT TIDAK GELEBEH SETELAH LEMAK HILANG.


++++++++++++++++++++++++++++++++++


~ Masih anggun & cantik... Tak susah nak jadi Macam Duta Vene Slimming Lotion & Beauty - Sis Wilma Muhamad ni...

Rahsianya terkandung dalam satu botol comel
Info tentang Vene slimming lotion

Vene Slimming Lotion adalah rumusan khas pati rumpai laut( seaweed) @ nama saintifik "Phyllacantha Fibrosa" dan herba2 terpilih yg mampu membakar lemak & menurunkan berat badan dgn mudah melalui proses LIPOLISIS. Terbukti berkesan, bebas paraben, tanpa pewarna & lulus KKM!

Produk keluaran Malaysia

No. Kelulusan KKM : NOT130104860K
Boleh diguna oleh lelaki & wanita.
Berat 1 tiub 150gm.

Kelebihan Vene slimming lotion :

• memecahkan lemak
• menghilangkan selulit
• menurunkan berat badan
• melangsing dan mencantikkan bentuk badan
• melembut/menegang dan menyegarkan kulit
• membuang lebihan angin dalam badan
• mengurangkan rasa sakit senggugut/sakit sendi

Ciri-ciri Vene Slimming Lotion:

• kesan serta merta
• bebas paraben
• tidak melekit
• tidak terlalu panas
• berbau wangi
• boleh diguna bila-bila masa
• mudah digunakan
• menggunakan bahan yang halal

Cara penggunaan vene slimming lotion :



Sapu ditempat yg diperlukan spt perut, peha, lengan, leher & dagu 2 kali sehari slps mndi, pagi & mlm.
Sapu dari bawah ke atas.
1 tiub kalau sapu di perut saja tahan 3-4 minggu.
Kesan sampingan menggunakan vene slimming lotion :

Berbeza ikut individu, ada yg cepat seawal 1-2 hari dah ada perbezaan pd ukurlilit perut & berat badan


TESTIMONI VENE SLIMMING LOTION









________________________________________________________________________________



PEMBELIAN SECARA BORONG VENE SLIMMING LOTION :

PEMBELIAN SECARA BORONG VENE SLIMMING LOTION SILA EMAIL KEPADA KAMI :

roszaihams@gmail.com 

Like dan add page kami :

https://www.facebook.com/rozashop

BELLEZA COLLAGEN



BELLEZA COLLAGEN
20 SACHETS X 6 GM

HARGA KAMI : RM 129.90 

POS :
PERCUMA SELURUH MALAYSIA ! 



❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


Cara putihkan kulit bak SNOW WHITE dalam masa 2 minggu. Dijamin 500% berkesan. Terkini dalam pasaran.

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya dengan BELLEZA by Sofieya Beauty Secret!

❥ Kebaikan BELLEZA :

- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous


Cara pengambilan Belleza Collagen :
1. Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
2. Amalkan minum 3 liter sehari 




Testimoni Belleza Collagen






✉ PM US !! 
Email : roszaihams@gmail.com
☏ SMS / WHTSAPP 0166867847

IG : rozashopii

MYMI WONDER PATCH ORIGINAL KOREA



MYMI WONDER PATCH ORIGINAL KOREA MADE - 5 PCS / BOX

HARGA KAMI  : 

1 BOX : RM 40 
3 BOX : RM 90
5 BOX : RM 125

TIDAK TERMASUK KOS POS


MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, tidur atau senaman!


Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.

Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
Hanya tampal sebelum tidur
Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
Mengurangkan lemak pada perut

Bahan Utama Mymi Wonder Patch Original :

Sophoricoside
Catechin
Capsaicin
Caffeine
Sallcornia herbacaa

Kesan Utama Setiap Bahan Mymi Wonder Patch Original :

Sophoricoside
Mengurangkan berat badan dan lemak


Catechin
Mengurangkan celluite dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak


Capsaicin
Mencegah obesiti dan membuang celluite dengan mengurangkan lemak badan


Kafein
Memusnahkan celluite bertindak melembutkan sel-sel lemak


Sallcornia Herbacaa
Penjagaan kulit


Ciri Utama Mymi Wonder Patch Original :

Reka bentuk yang ergonomik
Lekatan sangat baik dan tidak senang tanggal walaupun masa mandi
Diluluskan oleh US FDA autoriti sijil
Cara menggunakan Mymi Wonder Patch :

Buka pelekat bahagian tengah terlebih dahulu
Lampirkan ke kawasan pusat
Keluarkan kedua-dua belah pelekat dan tekan perlahan-lahan
Buka selepas 6-8 jam dalam arah mendatar



✉ PM US !! 

Email : roszaihams@gmail.com

☏ SMS / WHTSAPP 0166867847

IG Rozashopii

NIKKO PLACENTA WHITE 4 IN 1 60 TABLET





NIKKO PLACENTA WHITE 4 IN 1 60 TABLET
HARGA KAMI : RM90 .00
POS : SEM RM6 / SS RM9

Nikko Placenta White diformulakan dengan :

Glutathione & Collagen - putih & gebu
Vita C - anti acne, baiki kulit berparut
Protein Salmon Placenta - protein dalaman ikan salmon,bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus


Setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-

✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mengecilkan ruang pori
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus


Frequently Asked Question [ soalan lazim ]

1) Berapa harga produk ?

- Recommended Retail Price RM90 excluding postage

2) Halal dan lulus KKM ?

- Produk ini dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan juga bertaraf halal. Maka automatik apa apa produk yang dikeluarkan oleh kilang tersebut adalah halal. Sbg contoh kedai makanan, hanya kedai sahaja dapat halal, semua makanan yang dihasilkan turut dicop sebagai halal. Ini kerana setiap proses pensijilan halal sgt memakan masa paling kurang 2 tahun

- Lab test sudah lulus. Menunggu certificate sahaja dari KKM. Biasanya 1 ke 2 bulan



3) Apa kandungan produk ?

- Berasaskan glutathione,collagen,mixberries,vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.

4) 1 botol untuk berapa lama ? Cara makan ?

- Ada 60 tablet. Untuk pengambilan pertama. Makan 2x biji sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1x sehari saja.
Makan 1x pagi dan 1x malam. Selepas makan.

5) Ada pantang apa apa tak ?

- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh
6) Kesan boleh tengok bila ?

- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dlm 10 hari.

7) Fungi utama produk ?

- Memutihkan muka dan badan
- Menghapuskan jerawat
- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )
- Menghilangkan kulit berminyak
- melambatkan monopaus
- melambatkan proses penuaan
- mengecilkan liang pori

8) Salmon placenta tu apa ?
Ekstrak protein placenta ikan salmon.



TESTIMONI NIKKO PLACENTA WHITE





RUNCIT / BORONG / DROPSHIPS PUN BOLEH


✉ PM US !!
☏ SMS / WHTSAPP 0166867847
IG rozashopii

Sunday, 17 August 2014

AURAWHITE BUBBLY 500gm

AURAWHITE BUBBLY 500GM 

HARGA PROMOSI : RM 80.00
POS : PERCUMA SELURUH MALAYSIA !


Sesuai untuk remaja 12 tahun – 25 tahun tau.. Yang umur lebih dari tu boleh minum Aurawhite Berry , Coklat or Stemcell ! Nie untuk REMAJA je tau ! 


Sesuai untuk Jejaka & Gadis-gadis Somel yang minat dengan KOREAN COLLAGEN. & NAK CERAH GEBU PERSIS RETIS KOREA !


Siapa tengok RINDU AWAK 200%
mesti kenal PELAKON KECIL MOLEK SOMEL Ayda Jebat kan kan… 
Mantap gila lakonan sheollss !


Jom Kita Bongkar Rahsia Cantik Somel dia dengan AURAWHITE BUBBLY yang diformulasi Khas untuk Uollss Yang fefeeling REMAJA gitu ! So Sweet !!!!  



Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER NI ye uolls !!
COME COME LET ME EXPLAIN :


*Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT !
(P/S : JANGAN TELAN SATU BOTOL SUDAH )

* mampu milik dengan Khasiat yang super AWESOME !
* mencerahkan kulit & melembapkan kulit
* meransang penghasilan kolagen untuk remaja
* memberi tenaga
* baik untuk daya ingatan terutama pelajar
* atasi kulit jerawat & berminyak normally remaja tak terlepas ada problem kulit berminyak sebab hormone berubah apabila usia meningkat
* di perkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, vitamin C,E & A.
* kurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
* menyerlahkan aura wajah
* kulit yang bersinar sinar !
* tubuh badan yang sihat


CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY

✔ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.

✔ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan
sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa perlu dibancuh dengan air


PEMBELIAN SECARA BORONG AURAWHITE BUBBLY MURAH SILA EMAIL KAMI :

NAMA

LOKASI

KUANTITI

PRODUK

roszaihams@gmail.com atau SMS/whtsp 016-6867847

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/rozashop